Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάββας Πούμπουρας : Νανουρίζει την νεογέννητη κόρη του και «λιώνουμε»

Σάββας Πούμπουρας : Νανουρίζει την νεογέννητη κόρη του και «λιώνουμε»

Ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με την γυναίκα του Αρετή Θεοχαρίδου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την γέννηση της κόρης τους.

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη διανύουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους,  αφού λίγο πριν τελειώσει το 2019 πήραν το καλύτερο δώρο: Τον ερχομό της κόρης τους!

Ο παρουσιαστής δεν χάνει λεπτό μακριά από τις γυναίκες της ζωής του και καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τα καινούργια του καθήκοντα.

View this post on Instagram

“She’s here..🤱🏻“ ______________________________________________ 39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου.. . Καλωσήρθες κορίτσι μου🤱🏻. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές ✨🙏🏽 – Θα τα ζήσουμε όλα παρέα 😘 ______________________________________________ Thank u mama @aretitheocharidi ❤️

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

View this post on Instagram

“2020 steps, to a whole new life..✨“ ________________________________________________ Προσπάθησα να κάνω κολάζ έτους, επιλογή σούπερ στιγμής κάθε μήνα και πράγματι ήταν μια υπεροχη κ γεμάτη χρονιά! Και προσωπικά και επαγγελματικά. Η μόνη φωτογραφία που με έβγαλε η Αρετή κ κόλλησε το μυαλό μου… η στιγμή που μετά από 4 μέρες κούρασης (ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου), κρατάω το γλυκάκι στο αυγό του, -χιλιοφασκιωμένο να μην κρυώσει- για να το φέρω σπίτι.. Τεράστια αλλαγή. Δεν καταλάβαινα κανέναν γονιό όταν το περιέγραφε. Τώρα το έζησα, αλλά δεν μπορώ και δεν θέλω να σας το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσετε μονοι σας. . Όπως μου είπε ένας φίλος σήμερα: “Ας είναι το 20 η χρόνια της οικογένειας, των δυνατών δεσμών.. Όλα τα άλλα τα κάναμε. Να προχωρήσουμε είναι η ώρα..❤️” . Σας στέλνω όλη μου την Αγάπη.. και αστέρια.. πολλά αστέρια. Βροχή ✨✨ ________________________________________________ Thank u @diastimovlaxos #love #stars #family

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

View this post on Instagram

“Cynthia.. your kingdom awaits! 🏰🤰🏻✨“ __________________________________________ Μετά από πολύ μαστόρεμα, το δωμάτιο της έτοιμο. Ο Τσάβι χαλαρός, η μάνα ξεκούραστη.. καλά είμαστε! 😅 Και το ονομά της;; ✨Κύνθια!✨ Έμπνευση;👇🏽 Ένας μικρός λόφος με το όνομα Κύνθος στην Δήλο, αγαπημένο νησί των θεών, γεμάτο υπέροχη ενέργεια..! -Σε περιμένουμε λοιπόν! ❤️ __________________________________________ Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στο @upupandaway__kavala για το φανταστικό δωμάτιο που στήσαμε με αγάπη!! Love you guys! #babytocome

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

Το ζευγάρι ανέβασε το πιο γλυκό στιγμιότυπο πατέρα και κόρης, μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram.

Η Αρετή Θεοχαρίδου δημοσίευσε μια γλυκιά στιγμή, όπου ο σύζυγός της κρατάει αγκαλιά την νεογέννητη κορούλα τους και την νανουρίζει μέχρι να κοιμηθεί.

H γυναίκα του μέσα από την ανάρτηση της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και την πιστοποίηση του Σάββα, σε «επαγγελματία μπαμπά» όσον αφορά στην αλλαγή πάνας και το νανούρισμα, αφού όπως δήλωσε τα κάνει και τα δυο πάρα πολύ καλά.

Δείτε παρακάτω το γλυκό βίντεο με τoν Σάββα Πούμπουρα και το κοριτσάκι του:

Πριν λίγες μέρες, η Αρετή Θεοχαρίδου φωτογράφησε τον Σάββα Πούμπουρα σε μια ακόμα πολύ γλυκιά στιγμή με την κόρη του.

Η σύζυγος του παρουσιαστή ανήρτησε δύο πολύ όμορφα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα πριν γεννήσει και ένα μετά τον ερχομό της μπέμπας τους.

Και οι δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν στον ίδιο χώρο, στο δωμάτιο της μικρής Κύνθιας, όπου στη μία εξ αυτών βλέπουμε τον τρυφερό μπαμπά αγκαλιά με τη μικρή του.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024