Η ηθοποιός Άννα Αδριανού μίλησε για την νέα της θεατρική παράσταση, την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την βαθιά απώλεια που βιώνει ακόμα.

Η φονική….τάρτα

Αναφερόμενη στην παράσταση που συμμετέχει, αποκάλυψε η Άννα Αδριανού: «Στην παράσταση “Τάρτα ροδάκινο” υποδύομαι μια γυναίκα που στην 25η επέτειο γάμου, αποφασίζει να φτιάξει μια δολοφονική τάρτα ροδάκινο για το σύζυγό της. Εγώ είμαι 22 χρόνια στο γάμο μου και όχι, δεν έχω σκεφτεί… τάρτα ροδάκινο».

 Η εξωτερική της εμφάνιση

Για τα κιλά που έχασε και την ανανεωμένη εικόνα της, δήλωσε: «Μεγαλώνοντας είδα την εικόνα μου να αλλάζει και να γίνεται πολύ καλύτερη. Έχασα δέκα κιλά, έκοψα δύο τοξικά στοιχεία, τη ζάχαρη και τη γλουτένη! Κρέας δεν τρώω για τα ζώα. Η μητέρα μου ήταν vegan κι έλεγε “δεν θέλω να φάω τίποτα σκοτωμένο, κανένα πτώμα”. Εγώ 22 χρόνια αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των ζώων. Δεν μπορώ να τα τρώω, είναι παραλογισμός», αποκάλυψε η  Άννα Αδριανού

Ο θάνατος που την σημάδεψε

«Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου, ήταν τα πάντα». Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν θέλησε ποτέ να κάνει παιδί, αν και της έτυχε μια εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε: «Παιδί δεν ήθελα να κάνω ποτέ. Κάποια στιγμή στη ζωή μου είχα μείνει έγκυος, δεν πήγε καλά… Να κάνω ένα παιδί για να δω τη φάτσα μου και να διαιωνίσω τον εαυτό μου, το θεωρώ γελοίο», αποκάλυψε η  Άννα Αδριανού.