Ο Βινς Κάρτερ σημείωσε ένα σπουδαίο, ένα φανταστικό ρεκόρ, αφού έγινε ο πρώτος ΝΒΑερ στην ιστορία που έχει παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες!
Ο 43χρονος γκαρντ/φόργουορντ σημείωσε αυτό το ανεπανάληπτο ρεκόρ στον αγώνα των Χοκς με τους Πέισερς (νίκη με 116-111 για την Ατλάντα), όπου αγωνίστηκε για 18 λεπτά, έχοντας 3 πόντους με 0/3 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.
Ο Κάρτερ που είναι ο κάτοχος του ρεκόρ για τις περισσότερες σεζόν στο ΝΒΑ με 22, επιλέχθηκε στο Νο5 του ΝΒΑ Draft 1998 από τους Γουόριορς και έγινε ανταλλαγή την ίδια μέρα, με το Γκόλντεν Στέιτ να τον στέλνει στους Ράπτορς για χάρη του Αντουάν Τζέιμσον.
Έκτοτε και μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στον μαγικό κόσμο και αποτελεί έναν από τους θρύλους του ΝΒΑ. Φυσικά μόλις πάτησε παρκέ, ο Κάρτερ γνώρισε το απαραίτητο, για την περίσταση, standing ovation, από τους φίλους των Χοκς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.