Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανιώνιος - Λαμία 0-1

Πανιώνιος – Λαμία 0-1

Η Λαμία προηγήθηκε νωρίς με τον Καραμάνο, άντεξε παρά την αποβολή του Μπεχαράνο και επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη!

Ένα διπλό που της επιτρέπει να έχει υψηλότερες βλέψεις στη βαθμολογία πέτυχε η Λαμία, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Με τη νίκη της, η Λαμία ανέβηκε στους 22 βαθμούς και μπορεί να ονερεύεται τα Play Offs, παρότι είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη, πάντως, στη χειρότερη θα αρχίσει τα Play Outs με σημαντικό προβάδισμα και δεν θα κινδυνεύσει.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία απέναντι σε έναν αντίπαλο με παρόμοιους στόχους. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε το γεγονός ότι έπαιξε σχεδόν 70′ με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 11’ ο Βασιλόγιαννης έκανε την παράλληλα σέντρα από δεξιά και ο Καραμάνος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν κύλησε εξίσου ιδανικά για τη Λαμία. Στο 27’ ο Μπεχαράνο χτύπησε εκτός φάσης τον Τσιλούλη και ο Βάτσιος τον απέβαλλε με απ’ ευθείας κόκκινη, αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κιάκος (77’ Γρίβας), Παπαγεωργίου, Εμμανουηλίδης (46’ Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης (63’ Δούμτσιος), Παπανικολάου, Αραμπούλι.

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (80’ Βύντρα), Καραμάνος, Δημούτσος, Τιρόν (54’ Σάλιακας), Βασιλόγιαννης (33’ Ασίγκμπα), Σκόνδρας.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024