Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Πεύκη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 5χρονης - «Ήταν όλη η ζωή μου»

Τραγωδία στην Πεύκη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 5χρονης – «Ήταν όλη η ζωή μου»

Με λόγια κοφτά που «παγώνουν» ακόμα και τον πιο ψύχραιμο ακροατή ο τραγικός άνδρας από την Πεύκη, ο οποίος μέσα σε μία στιγμή έχασε σύζυγο και κόρη σπάει τη σιωπή του

Με λόγια κοφτά που «παγώνουν» ακόμα και τον πιο ψύχραιμο ακροατή ο τραγικός άνδρας από την Πεύκη, ο οποίος μέσα σε μία στιγμή έχασε σύζυγο και κόρη, σπάει τη σιωπή του.

Τα λόγια του είναι συγκλονιστικά και αποκαλύπτουν πως τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό φινάλε που επεφύλασσε η μοίρα για την 32χρονη νηπιαγωγό, η οποία το πρωί Πέμπτης σόκαρε το πανελλήνιο, όταν πέταξε την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια έκανε και εκείνη «βουτιά» θανάτου στο κενό.

Μιλώντας στο Star για την 5χρονη κόρη του που φέρεται να είχε γεννηθεί με σοβαρά προβλήματα ο τραγικός πατέρας είπε ότι τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του την υπεραγαπούσαν. «Έλεγε πως “είναι όλη η ζωή μου”».

Μάλιστα τόνισε πως τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η γυναίκα του δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, προσθέτοντας πως όλα στο σπίτι έδειχναν καλά παρά τα προβλήματα της πεντάχρονης κόρης του.

«Ήταν όλη η ζωή μου»

«Ήταν όλη η ζωή μου, η αγάπη μου, το μωρό μου» δήλωσε. Όπως εξήγησε, όταν γεννήθηκε η κόρη τους και έμαθαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα, το «πάλεψαν» μαζί.

Αναφερόμενος στις γιορτές που προηγήθηκαν της τραγωδίας, ο τραγικός πατέρας είπε πως η γυναίκα του ήταν «μία χαρά, χαρούμενη. Έφτιαξε και χριστουγεννιάτικη πίτα». Πρόσθεσε ακόμα ότι δε φαινόταν σκεπτική και προβληματισμένη, επαναλαμβάνοντας πως δεν ξέρει γιατί έκανε ό,τι έκανε.

«Ήμασταν μία χαρά αγαπημένοι, το αγαπάγαμε το παιδί πάρα πολύ, το λατρεύαμε, και έγινε ό,τι ξέρετε. Δεν το περίμενα».

Όπως εξήγησε, «με παιδί ΑμεΑ πολλές μανάδες δεν είναι και πολύ ευτυχισμένες μέσα τους. Στεναχωριούνται. Το αγαπάγαμε, το φυλάγαμε, τα πάντα του κάναμε, εργοθεραπείες, φυσικοθεραπείες τα πάντα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024