Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πεύκη : Ο «γολγοθάς» της μητέρας και τα τελευταία λόγια της

Πεύκη : Ο «γολγοθάς» της μητέρας και τα τελευταία λόγια της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην Πεύκη, όπου μία 32χρονη μητέρα πέταξε την 5χρονη κορούλα της από τον 5o όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό

Ιδιαίτερα επιβαρυμένη φέρεται πως ήταν την εορταστική περίοδο η ψυχολογική κατάσταση της 32χρονης μητέρας στην Πεύκη, η οποία έριξε στο κενό το 5χρονο κοριτσάκι της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της, στην περιοχή της Πεύκης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η συμπεριφορά της 32χρονης χαρακτηριζόταν από απότομες αλλαγές.

Στη γειτονιά και στο οικογενειακό περιβάλλον της ήταν γνωστό ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μέσα στο σκηνικό αυτό η γυναίκα προσπαθούσε να μεγαλώσει το 5χρονο κοριτσάκι της, το οποίο ήταν παιδί με ειδικές ανάγκες.

Την ίδια ώρα, η 32χρονη, παρά τις πρώτες πληροφορίες που την ήθελαν να έχει πάρει επίσημα διαζύγιο από τον άντρα της, δεν επιβεβαιώνεται. Ωστόσο, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ηταν μόνη της στο σπίτι

Οταν η κοπέλα αποφάσισε να πετάξει το παιδί της στο κενό, ήταν μόνη της στο σπίτι ήταν με το κοριτσάκι.

Η 32χρονη το πήρε αγκαλιά και το πέταξε από τον 4ο όροφο στο φωταγωγό, ενώ στη συνέχεια, πήδηξε στο κενό και αυτοκτόνησε.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής βρήκαν νεκρή τη γυναίκα και το κοριτσάκι. Ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν μητέρα και κόρη στο νοσοκομείο.

«Προχθές ήμασταν μαζί και τρώγαμε και πίναμε και ήταν μία χαρά. Αφού γέλαγε, έπινε, έκανε» ανέφερε ο παππούς της μικρής μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Συνομίλησε με τον άντρα της τηλεφωνικώς

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 32χρονη φέρεται να μίλησε τηλεφωνικώς με τον άντρα της λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια.

«Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του.

Ο σύζυγός της και πατέρας της μικρής δεν ενημερώθηκε αμέσως ότι και οι δύο γυναίκες ήταν νεκρές και αρχικά του είπαν ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του, ενώ όταν έφτασε από τη δουλειά του στο Πικέρμι κατάλαβε τι έγινε.

Όπως αναφέρεται, ο πατέρας, όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει και φαίνεται να έλεγε «γιατί μου το έκανες αυτό;»

Η κατάθεση του συζύγου και συγγενών

Ο σύζυγος της 32χρονης κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη για την ανατροφή και την φροντίδα του παιδιού που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο ίδιος όπως είπε σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Δεν είχαμε προβλήματα, ήμασταν καλά μεταξύ μας. Το μόνο μας πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ήταν ότι μιλούσαμε συνέχεια για το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού» δήλωσε ο πατέρας.

Οι αστυνομικοί έψαξαν αμέσως το διαμέρισμα για να δουν εάν η γυναίκα άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί ακριβώς τι συνέβη, αλλά σημείωμα δεν βρέθηκε.

Φίλοι της γυναίκας κατέθεσαν στην αστυνομία ότι η γυναίκα τους είπε την φράση: «δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω». Όλα αυτά είχαν να κάνουμε την καθημερινότητα με το παιδάκι που είναι το μεγάλο θύμα της υπόθεσης.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024