Ποδαρικό στο 2020 με διπλό στη Ρωσία θέλει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το 2020 με ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία και ψάχνει την υπέρβαση που θα τον φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:00) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Καλίνινγκραντ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Euroleagua σε ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της κανονικής διάρκειας.
Οι πράσινοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους το 2020 κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό να μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς και να έχει πέσει στο 9-7.
Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι στο 11-5, χωρίς ωστόσο να έχει φορτσάρει ιδιαίτερα, αφού ακόμα έχει προβλήματα τραυματισμών και δεν έχει αγωνιστεί πλήρης. Κάτι που θα γίνει κι απόψε.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ουίλ Κλάιμπερν που είναι εκτός εδώ και μήνες, ενώ από τον Παναθηναϊκό, ο Ρικ Πιτίνο άφησε εκτός δωδεκάδας τον Ίαν Βουγιούκα για λόγους τακτικής.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία).
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.