Στο Αρχαιολογικό Μουσείο αντί της Ακρόπολης οι Μητσοτάκης-Νετανιάχου
Άλλαξε το πρόγραμμα του Μπενιαμίν Νετανιάχου για το πρωί της Παρασκευής
Άλλαξε το πρόγραμμα του Μπενιαμίν Νετανιάχου για το πρωί της Παρασκευής και σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, ο ισραηλινός πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα επισκεφθεί τελικά το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο -αντί του Μουσείου της Ακρόπολης-, το οποίο θα ανοίξει για το κοινό στις 12 το μεσημέρι.
Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης όπως αναφέρει το υπουργείο θα λειτουργήσει κανονικά.
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
- Τομ Χανκς: Το καλοκαίρι του 2027 στις αίθουσες το «The Comebacker»
- Βράζουν οι θάλασσες
- Τραμπ Vs Μελόνι: Η κοινή αντι-woke ατζέντα δεν στάθηκε αρκετή για να σώσει τη συμμαχία τους
- Αγροτικές επιδοτήσεις: Προσυμπληρωμένες αιτήσεις με ΑΦΜ, ΙΒΑΝ, ΚΑΔ και περιορισμός των μεσαζόντων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)



















































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442