Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΕΔΔΗΕ : Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στα Βίλια Αττικής

ΔΕΔΔΗΕ : Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στα Βίλια Αττικής

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε όλους τους οικισμούς στην περιοχή των Βιλίων Αττικής, το μεσημέρι με εξαίρεση την Κάζα, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ

Την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχής των Βιλίων ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Χωρίς ρεύμα παραμένει ακόμη η Κάζα λόγω του μεγάλου όγκου του χιονιού στους δρόμους που καθιστά απαγορευτευτική την πρόσβαση στον οικισμό.

«Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ παραμένουν στην περιοχή προκειμένου να προχωρήσουν στην επανηλεκτροδότηση και αυτού του μικρού οικισμού, μόλις καταστεί δυνατή η πρόσβαση προς το Δίκτυο, η οποία προς το παρόν είναι αδύνατη λόγω των αποκλεισμένων-από μεγάλο όγκο χιονιού- δρόμων», τονίζει ο Διαχειριστής.

Διακοπές ρεύματος λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Νωρίτερα ο ΔΕΔΔΗΕ είχε προειδοποιήσει ότι το έργο αποκατάστασης των ζημιών είναι εξαιρετικά δύσκολο εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης στο οδικό δίκτυο. Τις προσπάθειες του ΔΕΔΔΗΕ συνδράμει ο Στρατός και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι μέχρι αυτή την ώρα, τα συνεργεία του εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να προσεγγίσουν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο στα Βίλια Αττικής και στους πέριξ οικισμούς από χθες το απόγευμα, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Διαχειριστή.

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024