Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα επαγγέλματα που διαπρέπει ένας Κριός

Τα επαγγέλματα που διαπρέπει ένας Κριός

Είναι το ζώδιο για το οποίο θα έπρεπε να μιλάμε για το πάθος που έχει για επιτυχία και καριέρα

Όπως έχει αναλυθεί και στο παρελθόν, ο Κριός έχευ δυναμισμό, θάρρος και μία τάση να προσπαθεί να πετύχει αυτό που θέλει χωρίς να βάζει όρια στον εαυτό του. Ξέρει ότι αν η καριέρα του πηγαίνει καλά, τότε είναι και ο ίδιος καλά. Αυτό το πάθος και ο δυναμισμός δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και από τις δουλειές που βρίσκει.

Περιεχόμενο εργασίας

Λόγικά θα βρει μία εργασία που δε θα λειτουργεί εντελώς μηχανικά. Δηλαδή δεν του αρέσει να μην υπάρχει η δυνατότητα εξέλιξης και ανέλιξης. Αυτό οφείλεται στο ότι ένας Κριός πάντα κοιτάει την προοπτική σε κάτι. Αν αυτό το κάτι δεν έχει προοπτική τότε το παρατάει και βρίσκει κάτι καλύτερο.

Είναι τελειωμανής με αποτέλεσμα να κάνει πράγματα που αποσκοπούν στη βελτίωση μίας κατάστασης. Κοιτά πολύ το όφελος που θα έχει από μία επαγγελματική σχέση και κατά βάση είναι αρκετά ατομικιστής. Αυτά όμως του εξασφαλίζουν την επιτυχία.

Επαγγέλματα

Ψυχολόγος, ψυχίατρος, μηχανικός, εξερευνητής, μηχανοδηγός, πυροσβέστης, επαγγελματίας αθλητής. Επαγγέλματα τα οποία έχουν δράση, έντονο ανταγωνισμό, ιδιάζουσα ατομική πρωτοβουλία και δημιουργικότητα. Μια νωθρή, τελματωμένη, άχαρη και σίγουρη εργασία είναι εκείνο ακριβώς που δεν έχει ανάγκη ο Κριός.

Αυτός βρίσκει τον εαυτό του μόνο στην ανταγωνιστική εργασία, σε μια θορυβώδη ατμόσφαιρα γεμάτη κίνηση, όπου προτιμά να έχει αναλάβει ευθύνες για να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες. Οπωσδήποτε, δεν πρέπει να παγιδευτεί πίσω από ένα γραφείο ή έναν πάγκο.

Του αρέσει η πρόκληση και είναι γι αυτόν το σπουδαιότερο και μπορεί να τον ωθήσει σε μια διοικητική θέση. Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Κριός θα βρει στα σπορ που απαιτούν σωματικές δυνάμεις, όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, η πάλη και η πυγμαχία.

Μεταβιβάζει έτσι την πληθωρική ζωτικότητά του. Η χαρακτική μπορεί να ικανοποιήσει την κλίση του για αιχμηρά εργαλεία. Οι αγώνες αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτες θα ικανοποιήσουν σίγουρα τη ροπή του προς την ταχύτητα, τον κίνδυνο, τον θόρυβο.

Sports in

Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έχει ενώσει, είμαστε μια οικογένεια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο προπονητή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024