Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι είναι η συνεύρεση χωρίς τη δέσμευση

Έτσι είναι η συνεύρεση χωρίς τη δέσμευση

Το να έχεις κάποιον μόνο γα τη συνεύρεση και τίποτα περαιτέρω σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι κάτι πολύ συχνό στην εποχή μας ειδικά

Ο κύριος παράγοντας σε μια κατάσταση φίλων που περνάνε σεξουαλικά τον χρόνο τους μεταξύ τους είναι είναι ότι και οι δύο είναι ελεύθεροι. Υπάρχει μία σωστή επικοινωνία μεταξύ τους, κάνουν καλό σεξ αλλά μέχρι εκεί.

Οφέλη

Δε δεσμεύεσαι με αποτέλεσμα να πρέπει να δίνεις συνέχεια σε κάποιον λογαριασμό ως προς το τι κάνεις, πού είσαι και με ποιον. Το θέμα στην όλη αλληλεπίδραση είναι ότι είναι σα να έχετε σχέση χωρίς ωστόσο να έχετε όντως. Δηλαδή έχετε κάποια θετικά μίας μονογαμικής σχέσης, όπως η καλοπέραση, η επικοινωνία και το σταθερό και καλό σεξ.

Έχετε ένα άτομο με το οποίο μπορείτε να μιλήσετε για θέματα που θα ήταν «taboo» να τα συζητήσετε σε περίπτωση που είχατε ήδη σχέση κλπ. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι όλα τόσο ιδανικά και τέλεια ούτε σε αυτήν εδώ την περιπτωση.

Αρνητικά

Μπορεί να δεθείτε συναισθηματικά όσο περνάει ο καιρός και να θέλετε να βλέπετε το άλλο άτομο ακόμη πιο συχνά, πράγμα που δε θα γίνεται. Θα αρχίσετε επίσης να έχετε κάποια σημάδια κτητικότητας ίσως τα οποία θα σας κάνουν να ζηλεύετε ενώ κανονικά δε θα έπρεπε εφόσον είστε απλά «φίλοι».

Θα ξέρεις ότι βγαίνει και με άλλες με αποτέλεσμα η σεξουαλική-σωματική του υγεία να είναι υπό αμφισβήτηση σε περίπτωση που δε χρησιμοποιεί προφυλακτικό και δεν εξετάζεται. Καλό θα είναι τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι να παίρνετε προφυλάξεις και να κάνετε εξετάσεις και οι δύο.

Μπορεί ο ίδιος να δεθεί συναισθηματικά μαζί σου και εσύ να μη θέλεις κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση. Συνεπώς το να έχεις μια τέτοιου είδους αλληλεπίδραση να μεν είναι ωραία αλλά έχει και πολλά αρνητικά τα οποία μπερδεύουν την όλη κατάσταση.

Καλό θα είναι να δίνεις περισσότερη βάση στο να κάνεις και εσύ και αυτός ξεκάθαρο εξ’ αρχής το τι θέλετε ο ένας από τον άλλον. Διαφορετικά θα καταλήξει κάποιος να ερωτευτεί τον άλλον και μετά να πληγώνεται συναισθηματικά.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024