Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν νευριάζει ένας Λέων

Όταν νευριάζει ένας Λέων

Ένα ζώδιο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρκετά υπεροπτικό ειδικά όταν νευριάζει μαζί σου

Είναι ένα από τα ζώδια της φωτιάς με αποτέλεσμα το πάθος και το δράμα να υπάρχει καθ’όλη τη διάρκεια του τσακωμού και των νεύρων του. Δε μπορεί να συγκρατήσει εύκολα την ένταση που νιώθει μέσα του και δυσανασχετεί.

Από που πηγάζει

Αν επιδιώξεις να τον μειώσεις μπροστά σε άλλους. Αν τον κάνεις δηλαδή να νιώσει πιο «λίγος» επειδή ακριβώς είναι και το κέντρο της παρέας και πολύ περήφανος, θα νευριάσει πολύ. Απλά δε θες να τον μειώσεις ειδικά μπροστά σε άλλους.

Τότε του βγαίνει σε αντίποινα μία τρομερή εκδικητικότητα απέναντί σου. Σιγά μη σε αφήσει να έχεις εσύ την τελευταία κουβέντα. Όχι, θα σε κάνει να νιώσεις πιο λίγος από ό,τι ένιωσε εκείνος με αποτέλεσμα να μην ξεχάσεις ποτέ το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι απέναντί του.

Αντίδραση

Ξεκινάει να απαξιώνει τα πάντα που εσένα σε χαρακτηρίζουν ως άτομο. Μιλάει με συγκεκριμένο λεξιλόγιο με αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμη πιο «ανώτερος» στους άλλους. Δε θα ρίξει ποτέ το επίπεδό του.

Οι Λέοντες θυμώνουν, όταν προσβάλλονται αλλά το τι ακριβώς συνιστά την «προσβολή» είναι συζητήσιμο και σχετικό. Πολλές φορές θεωρούν πως κάτι που έγινε ή ειπώθηκε αφορά το πρόσωπο τους, χωρίς όμως να είναι έτσι.

Δε θα τους πείσεις ποτέ ότι έχουν άδικο. Αντίθετα, η αναγνώριση της αξίας τους, συνοδευόμενη από μια συγγνώμη είναι το τέλειο καταπραϋντικό. Ο θυμός θα μετατραπεί αμέσως σε μεγαλοψυχία και γενναιοδωρία.

Οι Λέοντες επίσης θυμώνουν πολύ -κι εκεί βγάζουν νύχια και δόντια- όταν θίγεται ένα αγαπημένο τους πρόσωπο ή απλά κάποιος από τους «αυλικούς» τους.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024