Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz χώρισαν μέσα στο 2019 και μας ξάφνιασαν!

Αυτά τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz χώρισαν μέσα στο 2019 και μας ξάφνιασαν!

Οι χωρισμένοι - της ελληνικής showbiz- δεν γιορτάζουνε ποτέ!

Οι χωρισμένοι – της ελληνικής showbiz- δεν γιορτάζουνε ποτέ!

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι που είχε δημιουργήσει μια οικογένεια με δύο παιδιά μόλις ανακοίνωσαν το τέλος της κοινής τους ζωής.

Την κοινή ανακοίνωση του χωρισμού επέλεξαν να κάνουν γνωστή οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram σήμερα το απόγευμα, γράφοντας

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή.»

Ιλενια Ουίλιαμς – Δημήτρης Ουγγαρέζος

Αυτό ήταν πραγματικό σοκ! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς χώρισαν.

 Η αποκάλυψη που κανένας δεν περίμενε

 Σε μια ξαφνική ανακοίνωση προχώρησε κατά την διάρκεια του Πρω1νού του ANT1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά απευθυνόμενος στους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό έκανε μια αποκάλυψη σοκ!

Είπε ζωντανά στους τηλεθεατές πως χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς.

Οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια κοινής ζωής και συγκατοίκησης . Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ανέφερε πολλά για τον χωρισμό τους και ήταν τρομερά αμήχανος κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του.

Η αμήχανη δήλωση

«Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…», είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, φαίνεται ότι χώρισαν (ξανά). Μια σχέση που τους τελευταίους μήνες μάλλον είχε πολλές διακυμάνσεις, έφτασε στο τέλος της.

Η είδηση πως Ευαγγελία Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος χώρισαν, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η σχέση του μοντέλου και του τραγουδιστή, φαίνεται πως περνούσε κρίση το τελευταίο καιρό, καθώς οι φήμες τους ήθελαν ξανά χώρια στις αρχές του έτους.

«Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή δεν πέρασαν το Πάσχα μαζί και χθες που εκείνος είχε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, εκείνη έλαμψε δια της απουσίας της. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα ανέβασε μια φωτογραφία από το Καβούρι. Γνωρίζω ότι δεν μένουν πια μαζί, έχουν χωρίσει πριν από το Πάσχα. Δεν ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός, ήταν βελούδινος», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Φώτος Πιττάτζης – Νικολέττα Καρρά

https://www.instagram.com/p/Bob_KipiShE/

H Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης έβαλαν  τέλος στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι αποφάσισε να τελικά να χωρίσει, καθώς η σχέση τους περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες, παρά τις αρκετές και σοβαρές προσπάθειες που η εντυπωσιακή ηθοποιός και ο γνωστός δικηγόρος έκαναν για να σώσουν τον γάμο τους.
Για πολλούς η είδηση του χωρισμού τους, προκάλεσε έκπληξη, καθώς το ζευγάρι έκανε συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός σε συνεντεύξεις της μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της και τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι το ζευγάρι θα αποφάσιζε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μίνως Μάτσας – Μαρία Κίτσου

https://www.instagram.com/p/Bs5aCe5n_Q2/

Η Μαρία Κίτσου και ο Μίνως Μάτσας  προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή κάτι που επιβεβαιώνει και ο «αθόρυβος» χωρισμός τους.

Το γεγονός βέβαια πως χώρισαν ως ζευγάρι δε σημαίνει πως θα χωρίσουν και επαγγελματικά.

Οι δυο καλλιτέχνες πρόκειται να συνεργαστούν στην παράσταση «Μάκμπεθ» του Σαίξπηρ, όπου η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και ο Μίνως Μάτσας θα επιμεληθεί τη μουσική.

Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης διατηρεί τους τελευταίους μήνες σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Όπως μας μεταφέρουν, το φλερτ μεταξύ των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου. Προτίμησαν στην αρχή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, όπως και συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου

Και όπως φαίνεται ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Τούνη. Όταν ρωτήθηκε από διαδικτυακή της φίλη, αν διατηρεί επαφές με τον Παπαντωνία η Τούνη απάντησε:

«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! είναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά!

Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο Instagram. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024