Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλικαρνασσός : Ξεσπά ο πατέρας της 33χρονης - «Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του;»

Αλικαρνασσός : Ξεσπά ο πατέρας της 33χρονης – «Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του;»

Ο ίδιος περιέγραψε τα περιστατικά βίας που ζούσε για καιρό η κόρη του στα χέρια του 54χρονου υδραυλικού.

Παραμονή Χριστουγέννων χθες και ο πατέρας της άτυχης νεαρής μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του άντρα της, στην περιοχή της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, συνόδευσε μαζί με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του, την αγαπημένη του κόρη, Αδαμαντία στην τελευταία της κατοικία.

Ο ίδιος περιέγραψε τα περιστατικά βίας που ζούσε για καιρό η κόρη του στα χέρια του 54χρονου υδραυλικού.

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, η κόρη του ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας και η ζωή της δίπλα στον 54χρονο σύζυγό της που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της, ήταν εφιαλτική.

«Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά», είπε και αποκάλυψε ότι το παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε με προβλήματα εξαιτίας των χτυπημάτων που δεχόταν η μητέρα του.

Οι εφιαλτικές στιγμές

Φανερά συγκλονισμένος από το χαμό του παιδιού του, ο πατέρας της 33χρονης μιλώντας στην ΑΝΤ1 ανέφερε: «Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Η κόρη μου είχε καταντήσει κτήμα του. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του; Τον είχε συγχωρέσει τόσες φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία.

Είχε χαρίσει στη ζωή της κόρης μου ένα παιδί ανάπηρο και αυτό γιατί την βάρεσε όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος. Δεν το ξέραμε και γέννησε ένα παιδί ΑμεΑ.

Είχαμε πάρει το παιδί μας εδώ και ήρθε και μας είπε ότι είναι μετανιωμένος. Πιστέψαμε ότι μας έλεγε, αλλά το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο», κατέληξε ο πατέρας του θύματος.

Τραγική μορφή είναι το αγοράκι του ζευγαριού που έχασε τη μητέρα του εν μία νυκτί, από τα χέρια του πατέρα του, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο 7χρονος διαμένει στο σπίτι της αδελφής του συζυγοκτόνου – πατέρα του.

Εν τω μεταξύ στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Πάτρα, κηδεύτηκε χθες η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα, την ώρα που με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 33χρονη κρινόταν προφυλακιστέος.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής του, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024