Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα βρει φέτος κάτω από το δέντρο;

Τι θα βρει φέτος κάτω από το δέντρο;

Δώρα που θα κάνουν τα παιδικά Χριστούγεννα ακόμη πιο παραμυθένια

Μπορεί να ζούμε στην εποχή του internet, αλλά τα παιδιά μας εξακολουθούν να αγαπούν την αλληλογραφία – τουλάχιστον όταν ο παραλήπτης φορά κόκκινη στολή και διαθέτει αφράτη γενειάδα.

Και αν έχουμε σαφείς εντολές για τα δώρα που περιμένουν τα δικά μας πιτσιρίκια, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα ανιψάκια, τα βαφτιστήρια ή τα παιδιά των φίλων μας.

Τα Public φροντίζουν όλα τα παιδιά να βρουν κάτω από το δέντρο κάτι ξεχωριστό, που θα τα διασκεδάσει και θα προωθήσει την σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη.

Αν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για το τι θα του αρέσει, μπορείτε απλώς να το πάρετε μαζί σας στο εντυπωσιακό κτίριο του Public που έχει μεταμορφωθεί και το ίδιο σε… δώρο!

Εκεί, θα ανακαλύψετε τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων στη μεγαλύτερη γκάμα τιμών, θα καθίσετε στους παραμυθένιους θρόνους του Άη Βασίλη και θα μαγευτείτε από τις εντυπωσιακές θεματικές γωνιές.

Δώρα μόνο για παιδιά

Ρομπότ Macrobot Τηλεκατευθυνόμενο

Το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ Macrobot είναι το πρώτο του βήμα στη ρομποτική! Με αυτόματη ισορροπία, λειτουργία ανίχνευσης εμποδίων και δυνατότητα να κάνει μέχρι και 50 προγραμματισμένες κινήσεις αυτόματα, είναι βέβαιο ότι θα το κάνει να διασκεδάσει με την ψυχή του.

Σετ Παιχνιδιού Monster Trucks Αρένα Σύγκρουσης

Δύο οχήματα Hot Wheels® με τεράστιες ρόδες αναμετρούνται μεταξύ τους και με έναν άγριο μηχανικό καρχαρία. Το ένα όχημα είναι ένα Φορτηγό Αγώνων Hot Wheels® και το άλλο ένα μοναδικό όχημα που ονομάζεται «Crash Recruit». Τα παιδιά δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε μία κυκλική πίστα με ένα μεγάλο τρόπαιο στο κέντρο. Ξεκινήστε τη δράση τοποθετώντας τα οχήματα στους εκτοξευτές και ελευθερώστε τα για να συγκρουστούν. Προσγειωθείτε μέσα στο τρόπαιο για να κερδίσετε ή αστοχήστε και γίνετε δόλωμα για τον καρχαρία!

Νταλίκα Cars Κρουζ/Μακ που Ανοίγει (1 Τεμάχιο)

Οι μικροί οπαδοί της ταινίας Disney Pixars Cars 3 θα ενθουσιαστούν με αυτά τα μεγάλα φορτηγά, αναπαριστώντας περιπέτειες από την ταινία και πηγαίνοντας βόλτα με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Κάθε φορτηγό έχει θέμα έναν χαρακτήρα, περιλαμβάνει πολλά σημεία δράσης με λεπτομέρειες από την ταινία και παιχνίδι 2 σε 1. Το σετ κλείνει σε ένα μεγάλο όχημα, ενώ κάθε φορτηγό περιέχει μια σειρά από εκπλήξεις.

Κούκλα Barbie Holiday 2019

Κανένα κορίτσι δεν θα πει όχι σε μια ακόμη Barbie, και ο Bill Greening έχει σχεδιάσει μια που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες. Το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και το λαμπερό μακιγιάζ, αναδεικνύουν την ομορφιά και την αυθεντικότητά της. Την εμφάνιση ολοκληρώνουν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Σετ Παιχνδιού Frozen 2 Castle-Ship

Ιδανικό δώρο για τα παιδιά που αγαπούν την περιπέτεια, το κάστρο της Arendelle είναι εμπνευσμένο από την ταινία της Disney Ψυχρά και Ανάποδα 2. Αποτελείται από δύο ορόφους και πολλά αξεσουάρ διακόσμησης. Η μικρή σας μπορεί να διασκεδάσει για ώρες αναπαριστώντας με τις κούκλες της σκηνές από την ταινία – ή γράφοντας τα δικά της σενάρια.

Επιτραπέζιο Monopoly LOL Surprise

Η Monopoly συναντά το σούπερ χαριτωμένο L.O.L. SURPRISE σε αυτό το επιτραπέζιο που θα ενθουσιάσει κάθε κορίτσι. Αντί για τοποθεσίες και ιδιοκτησίες, στη Monopoly: L.O.L. SURPRISE!, οι παίκτες αγοράζουν, πουλούν και ανταλλάσσουν με τους άλλους παίκτες τις Κούκλες που απεικονίζονται στο ταμπλό του παιχνιδιού, με στόχο να συλλέξουν τις σπάνιες. Τους παίκτες περιμένει μια συναρπαστική έκπληξη όταν ξετυλίξουν τα πιόνια, καθώς πρόκειται για αυθεντικά αξεσουάρ L.O.L. Surprise! Doll.

Για όλη την οικογένεια

Ένα ομαδικό παιχνίδι για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος: Μπείτε γρήγορα, βγείτε γρήγορα και κανείς δεν θα πάθει τίποτα! Η ομάδα σου: Τσιλιαδόρος, Hacker, Ειδικός εκρηκτικών, Χρηματιστής. Η αποστολή: Πραγματοποιήστε το κόλπο του αιώνα σε μόλις 5 λεπτά και γίνετε απίστευτα πλούσιοι. Μόνο προσέξτε μην ενεργοποιηθεί ο συναγερμός!

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Taboo Kids VS Parents

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν μαζί σε αυτή την έκδοση του παιχνιδιού Taboo. Οι παίκτες αγωνίζονται ενάντια στην κλεψύδρα, καθώς δίνουν πληροφορίες για να βοηθήσουν τους παίκτες της ομάδας τους να μαντέψουν όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις μέσα σε ένα λεπτό. Αλλά μην πείτε τις λέξεις ΤΑΒΟΟ, αλλιώς θα σας κορνάρουν και θα χάσετε τον πόντο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πάνω από 1.000 λέξεις Μαντέματος για 260 κάρτες ΤΑΒΟΟ – 130 κάρτες για μεγάλους και 130 κάρτες για παιδιά.

Επιτραπέζιο Azul

Οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες και στόχος της κάθε ομάδας είναι ένας: Να κερδίσουν τον τίτλο της σπουδαιότερης ομάδας Κρυπτογράφησης στον κόσμο. Διασκεδάστε με τις παρεξηγήσεις και εξασκείστε τη φαντασία σας προσπαθώντας να μεταφέρετε μυστικούς κωδικούς στους συμπαίκτες σας χωρίς να τους υποκλέψουν οι αντίπαλες ομάδες. Θα τα καταφέρετε;

Το γέλιο είναι εγγυημένο με αυτό το επιτραπέζιο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024