Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα δώρα για… γκατζετάκηδες

Τα καλύτερα δώρα για… γκατζετάκηδες

Τι να διαλέξουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που δεν μπορούν να «ξεκολλήσουν» από τις συσκευές;

Μπορεί να είναι όντως «η σκέψη που μετράει», όμως όλοι μας αισθανόμαστε ένα μικρό άγχος όταν επιλέγουμε δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το πρόσωπο του αποδέκτη, την ώρα που ανοίγει τη συσκευασία; Φέτος τα Χριστούγεννα, αρκεί μια βόλτα στα Public για να βρείτε το κατάλληλο δώρο για όλους – ιδιαίτερα αν τυχαίνει να έχουν μια παραπάνω αγάπη για τα gadgets!

Τα καλύτερα gadgets για εκείνον

Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Electric Scooter Μαύρο

Η καλύτερη λύση για εκείνο τον φίλο που διαρκώς γκρινιάζει για την κίνηση. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό scooter πόλης, που κάνει ευκολότερες τις καθημερινές μετακινήσεις. Μπορεί να φτάσει τα 25 km την ώρα, ενώ παράλληλα προσφέρει ασφάλεια τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, χάρη στο ισχυρό του φανάρι. Με τον κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό του και τη δυνατότητα να αναδιπλωθεί, είναι βέβαιο πως θα το χρησιμοποιεί καθημερινά.

Laptop HP Notebook 15.6″ (i3-5005U/4GB/256GB SSD/Intel HD) 15-bs121nv

Ένα laptop προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του μέσου χρήστη και ικανό να καλύψει μια πληθώρα αναγκών. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία του, που εκτός των άλλων συνδέεται με ένα πλήθος διαφορετικών συσκευών (DVD player, προτζέκτορας, κλπ) αναβαθμίζοντας τη διασκέδαση στο σπίτι.

Πικάπ Audio-Technica LPW40WN

Όλοι έχουμε έναν φίλο που επιμένει ότι ο ήχος του βινυλίου είναι «πιο ζεστός». Φέτος θα τον βοηθήσουμε να τον απολαύσει ακόμη περισσότερο χαρίζοντάς του ένα πικάπ με δύο ταχύτητες αναπαραγωγής και ενσωματωμένο προενισχυτή ώστε να μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το στερεοφωνικό του, τα ηχεία, τον υπολογιστή και άλλα εξαρτήματα.

Smartwatch Garmin Vivoactive 4 Μαύρο

Είτε πρόκειται για τον active κολλητό σας, είτε για τον μπαμπά σας που προσπαθεί να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, ένα smartwatch θα αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο. Με μεγάλη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας, δυνατότητα αποθήκευσης και αναπαραγωγής μουσικής και ακόμη και προτεινόμενα προγράμματα άσκησης, οι προπονήσεις του θα γίνουν ακόμη πιο απολαυστικές.

Τα καλύτερα gadgets για εκείνη

Apple iPad 10.2″ (7th Gen) Tablet 32GB WiFi Space Gray

Με καθαρό ήχο και ακόμη μεγαλύτερη οθόνη, θα της επιτρέψει να απολαύσει ταινίες στο κρεβάτι αλλά και να κάνει ξεκούραστες ηλεκτρονικές αγορές. Αν, μάλιστα, τυχαίνει να αγαπά και το gaming, η υψηλή ανάλυση, η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας (10 ώρες) και το χαμηλό βάρος της συσκευής, είναι ιδανικά για να παίζει τα αγαπημένα της παιχνίδια για ώρες.

Instant Camera Canon Zoemini C Κίτρινο

Ένα δώρο για εκείνη που αγαπά τα ταξίδια, της αρέσει να αποτυπώνει στιγμές με τους αγαπημένους της ή μόλις απέκτησε το πρώτο της μωρό και δεν μπορεί να σταματήσει να το φωτογραφίζει. Η συγκεκριμένη κάμερα δίνει τη δυνατότητα λήψης ψηφιακών φωτογραφιών, αλλά και στιγμιαίας εκτύπωσής τους! Έτσι, κάθε αγαπημένη φωτογραφία βρίσκει αμέσως τον δρόμο της για τον τοίχο ή την κορνίζα. Και φυσικά η όμορφη εμφάνιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Ακουστικά Handsfree Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0 Limestone

Premium ασύρματα ακουστικά με κομψό συνδυασμό και σχεδιασμένα για να είναι ανθεκτικά στη χρήση. Εκτός από τον πλούσιο ήχο που θα της προσφέρουν, θα τα λατρέψει και ως προσθήκη στα αγαπημένα της outfits.

Powerbank POOF BuQu USB 2500mAh – Μαύρο

Η μπαταρία του κινητού της τελειώνει πάντα τη χειρότερη στιγμή; Αυτό το powerbank θα τη βοηθήσει να παραμείνει συνδεδεμένη με τους αγαπημένους της, αλλά θα γίνει και το αγαπημένο της αξεσουάρ. Είτε το χρησιμοποιήσει ως μπρελόκ για τα κλειδιά της, είτε το κρεμάσει επάνω στην τσάντα της, είναι βέβαιο ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις με τον παιχνιδιάρικο σχεδιασμό του.

Για τους εφήβους

PopSockets – Sweet Tooth

Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να μην έχει το κινητό «σκουλαρίκι», όμως τουλάχιστον μπορείτε να φροντίσετε να μην κουράζει το χέρι της. Ένα Pop Socket θα της προσφέρει πιο βολικό κράτημα και θα την ξετρελάνει με τον funky σχεδιασμό του.

Corsair K55 RGB Gaming Keyboard GR – Πληκτρολόγιο Gaming Μαύρο

Ίσως το καλύτερο δώρο για οποιονδήποτε έφηβο, εγγυάται την ταχύτητα και την ακρίβεια που χρειάζεται για να βγει νικητής ακόμη και στα υψηλότερα επίπεδα gaming. Η ειδική κατασκευή αλουμινίου μπορεί να αντέξει ακόμη και στην πιο έντονη πληκτρολόγηση, ενώ ο πολύχρωμος οπίσθιος φωτισμός δεν εξυπηρετεί απλώς αισθητικούς σκοπούς: Του δίνει τη δυνατότητα για ατέλειωτη παραμετροποίηση.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024