Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστούγεννα με την οικογένειά της για τη μικρή Αλεξία - Ελπίζουν στο θαύμα

Χριστούγεννα με την οικογένειά της για τη μικρή Αλεξία – Ελπίζουν στο θαύμα

Η οικογένεια θα βρεθεί πάλι ξανά μαζί για τις μέρες των Χριστουγέννων και οι βαλίτσες τους είναι γεμάτες δώρα για την μικρή Αλεξία που δίνει τη δική της μάχη, έχοντας πάντα στο πλευρό της τη μητέρα της

Ένα δώρο ζωής περιμένουν οι γονείς και τα αδέρφια της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποία νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, μετά από τον τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα.

Η οικογένεια θα βρεθεί πάλι ξανά μαζί για τις μέρες των Χριστουγέννων και οι βαλίτσες τους είναι γεμάτες δώρα για την μικρή Αλεξία που δίνει τη δική της μάχη, έχοντας πάντα στο πλευρό της τη μητέρα της.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η αδερφή της μικρής Αλεξίας δηλώνει πολύ χαρούμενη που θα δει την αδερφή της μετά από τόσο καιρό. «Πρώτα πρώτα θα πάω να την αγκαλιάσω και μετά θα αρχίσουμε να μιλάμε» είπε.

Η μικρή Αλεξία νοσηλεύεται εδώ και 40 μέρες σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία και η οικογένεια θα σμίξει για τις γιορτές, με τον αδερφό της μικρής να τονίζει πως αισθάνεται πολύ ωραία που θα πάει να δει την αδερφή του.

«Ονειρευόμαστε να γίνει καλά το μωρό μας»

Από την πλευρά του ο πατέρας της Αλεξίας, μιλώντας στο Star, δήλωσε πως «ξεκινήσαμε και εμείς με τα παιδιά να πάμε να κάνουμε Χριστούγεννα πάνω με την Αλεξία. Ονειρευόμαστε να γίνει καλά το μωρό μας για να φύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να πάμε στο σπιτάκι μας».

Η περιπέτεια της μικρής Αλεξίας ξεκίνησε όταν χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ανήμερα το Πάσχα του 2019, ενώ ο πατέρας της άτυχης μικρής τόνισε πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγινε αυτό και παρακάλεσε την δικαιοσύνη να ενεργήσει πιο γρήγορα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024