Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΕΕΡΦΑ: Επίθεση φασιστών κατά δημοσιογράφου στον τόπο δολοφονίας του Ζακ

ΚΕΕΡΦΑ: Επίθεση φασιστών κατά δημοσιογράφου στον τόπο δολοφονίας του Ζακ

«Απαιτούμε τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του φασιστοειδούς, που επιτέθηκε στην δημοσιογράφο Αφροδίτη Φράγκου» αναφέρει στην καταγγελία της η ΚΕΕΡΦΑ.

Φασιστική επίθεση με γροθιά στο σαγόνι σε βάρος δημοσιογράφου, στην οδό Γλάδστωνος, όπου έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος, καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Η Αφροδίτη Φράγκου, δημοσιογράφος της Εργατικής Αλληλεγγύης, περνώντας από το τόπο δολοφονίας Zακ/Zackie Κωστόπουλου διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν επιχειρήσει να καταστρέψουν μια φρεσκοφτιαγμένη ζωγραφιά (στένσιλ) στη μνήμη του, την οποία έφτιαξαν ακτιβιστές και ακτιβίστριες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, είχαν καλύψει με προκλητικό τρόπο το στένσιλ, με τρία μεγάλα αυτοκόλλητα με το δικέφαλο αετό όπου αναγράφονταν «Δικαιοσύνη για όλους», προφανώς χλευάζοντας το αίτημα του κινήματος για την απονομή δικαιοσύνης στον Ζακ/Zackie.

«Τι θα μου κάνει η αστυνομία;»

«Η δημοσιογράφος το αποκατέστησε, αποκαθηλώνοντας τα αυτοκόλλητα των φασιστών και σε αυτό το σημείο επενέβη ο συγκεκριμένος και της επιτέθηκε. Το θράσος και η αίσθηση ασυλίας ήταν τέτοια ώστε φώναζε διαρκώς “φώναξε την Αστυνομία, τι θα μου κάνει;”», όπως αναφέρει την καταγγελία της η ΚΕΕΡΦΑ.

«Απαιτούμε τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του φασιστοειδούς, που επιτέθηκε στην δημοσιογράφο Αφροδίτη Φράγκου» καταλήγει η καταγγελία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024