Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχέση και συνεχείς χωρισμοί

Σχέση και συνεχείς χωρισμοί

Άμα χωρίζετε συχνά τότε πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το τι θα κάνετε στο μέλλον σας

Η σχέση μεταξύ 2 ανθρώπων γίνεται γιατί υποτίθεται ότι έτσι και οι δύο θα περάσουν καλά μεταξύ τους. Η σχέση συνεπάγεται συναισθήματα, ρομαντισμό, αποκλειστικότητα (στις περισσότερες περιπτώσεις) και εμπιστοσύνη. Αν χωρίζετε συνέχεια τότε μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε μία απόφαση

Συζητήστε

Είστε ώριμοι άνθρωποι, δε γίνεται να συμπεριφέρεστε συνέχεια έτσι. Το ζήτημα είναι σε μία σχέση να υπάρχει επικοινωνία. Αν δεν υπάρχει και απλά μαζεύει ο καθένας τις δικές του εσωτερικές συγκρούσεις το αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό. Δηλαδή να μη διαχειρίζεστε τα προβλήματά σας και να χωρίζετε από αντίδραση. Οφείλετε τα προβλήματά σας να τα συζητάτε, αν φυσικά έχετε και οι δύο την ίδια θέληση για συζήτηση.

Έσχατη λύση

Όταν χωρίζετε συνέχεια καταλήγετε να δημιουργείτε έναν φαύλο κύκλο μέσα από τον οποίον δε λαμβάνονται αποφάσεις. Δεν υπάρχει κάποια λογική συνοχή στις σκέψεις σας. Ο χωρισμός θα έπρεπε κανονικά να είναι η έσχατη λύση μεταξύ ενός ζευγαριού, όταν αυτό αντιμετωπίζει προβλήματα.

Τέτοια μπορεί να είναι ασυμφωνία χαρακτήρων, ότι δε σας έβγαινε πλέον το σύναίσθημα μαζί του κλπ. Αν συνηθίσετε στην ιδέα ότι θα χωρίσετε και μετά από λίγο τα ξαναβρίσκετε, δε φοβάστε πλέον την πιθανότητα του χωρισμού γιατί έχετε αντικαταστήσει το νόημα και το περιεχόμενο της λέξης, με τε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα ωστόσο.

Πάρτε την απόφαση

Οφείλετε στον εαυτό σας πάνω από όλα να είστε ειλικρινείς. Οφείλετε να είστε ειλικρινείς και στη σχέση σας ωστόσο. Αν είναι να συνεχίζετε να λέτε ότι θα χωρίσετε και να μην το κάνετε, τότε απλά κάντε το.

Για να το λέτε συνέχεια, είτε για χειριστικό λόγο, είτε γιατί σας βγαίνει πηγαία εκείνη τη στιγμή, δε σημαίνει ότι βοηθάει κάπου όλο αυτό. Επιπλέον η απόφαση που θα πάρετε θα σας κάνει να γλιτώσετε χρόνο στο μέλλον στην περίπτωση που συνειδητοποιήσετε ότι δεν ταιριάζατε έτσι κι αλλιώς. Αυτά που λέτε πρέπει να έχουν περιεχόμενο και όχι να είναι λόγια του αέρα.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024