Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διομήδης Αργους – Ολυμπιακός 22-31

Διομήδης Αργους – Ολυμπιακός 22-31

Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν εύκολα από το Αργος, επικρατώντας του Διομήδη με 31-22.

Χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο του Διομήδη για τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν εύκολα στο Αργος με 31-22, για την 11η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Πειραιώτες, έχοντας τη συμπαράσταση των οπαδών τους, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μούγιτς με 7 γκολ, ενώ ο Κανδύλας πέτυχε 6 γκολ και ο Λέμος 4. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Διομήδης βράβευσε τον Χάρη Μάλλιο για την προσφορά του στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε και το Challenge Cup το 2012.

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 6-3, ενώ δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας αγώνα ο Λέμος ανέβασε, για πρώτη φορά, τη διαφορά στα πέντε γκολ (10-5). Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 10-7, όμως, ο Ολυμπιακός με νέο σερί έκανε το 14-9.

Στο 3:20 του αγώνα τραυματίστηκε ο Γαρύφαλλος Μπάγιος, αποχώρησε από το παιχνίδι και η σοβαρότητα της κατάστασης του θα εκτιμηθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να παραμένει σοβαρός και να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διαφορά. Στο 40:12 και με το σκορ στο 19-11, το παιχνιδι διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά καθώς επικρατούσε ένταση στο κλειστό του Άργους.

Ο ρυθμός του Ολυμπιακού δεν επηρεάστηκε, με τους παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα να συνεχίζουν σε υψηλή απόδοση,  φτάνοντας στο 21-13 και το συν οκτώ στο 46:05 του αγώνα.

Η διαφορά έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο, με τον Αραπακόπουλο να σημειώνει το 23-13, λίγο πριν ο αγώνας μπει στο τελευταίο δεκάλεπο του.

Ο ρυθμός άνοιξε στα τελευταία λεπτά, για να έρθει το τελικό 31-22, με το οποίο ο Ολυμπιακός έκλεισε νικηφόρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2019.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 3-6, 4-7, 5-10, 8-13, 9-14 (ημ.), 10-17, 11-19, 13-20, 15-23, 19-28, 22-31

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χαλκίδης): Τζίμπουλας, Μαρκατάτος, Βαρδακάς, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 1, Ραντουλέσκου, Τσάκαλος 3, Παπαντωνόπουλος, Ντάσεβιτς 1, Σμυρνιώτης, Σπέντζος, Μπόσκος 5, Χαντέλης 2, Μάνθος 1, Λίμα 5, Γκολούμποβιτς 4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Σπίκιτς, Τζηράς 4, Καραμπουρνιώτης 1, Λέμος 4, Μούγιτς 7, Μάλλιος, Τερλέτσκι, Κανδύλας 6, Σανίκης, Μπάγιος, Δεληχρήστος 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος 3, Μιχαηλίδης 4, Τσίλης 1

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και την συγκέντρωση που είχαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν και ήρθαν και μας υποστήριξαν.

Παρόλο που το σκορ είναι μεγάλο, έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά για να μπορέσουμε να επιβληθούμε απέναντι σε μια ομάδα η οποία και εκείνη έπαιξε πολύ καλά. Θα ξεκουραστούμε, θα έχουμε χρόνο να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς που μας έχουν ταλαιπωρήσει και θα συνεχίσουμε δυνατά μετά τη διακοπή για το υπόλοιπο της σεζόν».

Ο Στέφανος Μιχαηλίδης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε για να κλείσει η χρονιά νικηφόρα. Μπήκαμε από την αρχή σοβαρά, δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο ουσιαστικά, κρατήσαμε τη διαφορά και φτάσαμε στην τελική επικράτηση.

Το σημαντικό ήταν να δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο, εν όψει και των επόμενων αγώνων με την ΑΕΚ, στο κύπελλο ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά του ο Τζούρο Μούγιτς ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο. Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα και ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε κλειστό, στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, ανοίξαμε το σκορ και πήραμε μια νίκη ακόμα, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και κλείσαμε νικηφόρα το 2019. Θα ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη συνέχεια της σεζόν. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024