Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 3-1

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 3-1

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή κόντρα στην Λέστερ (3-1), φέρνοντας το πρωτάθλημα πιο κοντά στην Λίβερπουλ

Μπορεί μια νίκη της Μάντσεστερ Σίτι να έχει θετικό αντίκτυπο για την Λίβερπουλ; Από αυτά που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του Έτιχαντ μάλλον ναι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 3-1 της Λέστερ, μείωσε την διαφορά από τις αλεπούδες στο -1, αλλά  έδωσε την ευκαιρία στην Λίβερπουλ να ανοίξει την υπέρ της διαφορά από το σύνολο του Ρότζερ.

Όχι, όμως ότι έπεσε χωρίς μάχη η Λέστερ. Οι αλεπούδες προηγήθηκαν με τον Βάρντι στο 22΄ , μετά από υπέροχη μπαλιά του Μπαρνς, με τον Άγγλο επιθετικό να φεύγει στην κόντρα και με ωραίο πλασέ να κάνει το 1-0.

Η αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι ήρθε γρήγορα με τον Μαχρέζ, με τον Αλγερινό άσο με προσωπική ενέργεια να κάνει το 1-1. Μετά την ισοφάριση οι πολίτες είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Αυτόν τον έλεγχο τον εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Πεπ στο 40΄ με τον Στέρλινγκ να κερδίζει πέναλτι, με τον Γκιουντογκάν να αναλαμβάνει την ευθύνη διαμορφώνοντας το 2-1.

Ο εκπληκτικός Κέβιν Ντε Μπρόινε έβαλε την Σίτι του οδηγού στο 690 λεπτό, καθώς από δική του ατομική ενέργεια, μοίρασε στον Ζεσούς και ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Πλέον, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στο -1 από την Λέστερ και από το -11 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024