Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λυκογιάννης: «Είδαμε το ματς με το Περιστέρι ως πρόκληση»

Λυκογιάννης: «Είδαμε το ματς με το Περιστέρι ως πρόκληση»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου μίλησε για τη νίκη επί της ομάδας των δυτικών προαστίων και την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του.

Για τη νίκη επί του Περιστερίου και τους πανηγυρισμούς στο τέλος του ματς μίλησε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης.

Ο «Λύκος» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι: «Αρχικά, εκπροσωπώντας την οικογένεια του Κολοσσού, να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Κατσικανταή.

Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι σήμερα λειτουργήσαμε ως σύνολο και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία έχει δείξει φέτος πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Προσεγγίσαμε σωστά το αμυντικό κομμάτι, τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά και στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ επιθετικά νομίζω ότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Με πλουραλισμό, με καλά ποσοστά και καλή κυκλοφορία της μπάλας και παίξαμε βάσει του επιθετικού μας ταλέντου.

Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι πως αυτό το είδαμε ως μία μεγάλη πρόκληση και ξέραμε ότι ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Το πρόβλημα που έχουμε ως ομάδα είναι αυτή την στιγμή και το ψυχολογικό κομμάτι, έχοντας χάσει ήδη τέσσερα παιχνίδια στο τελευταίο σουτ. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες.

Η επόμενη πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς είναι πως θα διαχειριστούμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και πως θα χτίσουμε πάνω σε αυτή ή οι παθογένειες που αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές θα εμφανιστούν ξανά. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το αν ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Σίγουρα, επειδή ο αντίπαλος έχει μία μεγάλη δυναμικότητα μπορείς να το πεις ότι ήταν και έτσι. Τα αποτελέσματα των ομάδων εξαρτώνται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Κάποιους παράγοντες δεν μπορείς να τους επηρεάσεις. Πολλά έχουν να κάνουν και με την τύχη.

Σε τέσσερα ματς είχαμε την τελευταία κατοχή και εάν η μπάλα έμπαινε μέσα, τότε άλλα θα λέγαμε τώρα. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι σε πράγματα που δεν είσαι καλός. Εμείς δεν είμαστε καλοί σε πολλά, αλλά σήμερα αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι ως σύνολο και ο πάγκος ήταν έτσι, γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τον πανηγυρισμό του στο τέλος: «Η αλήθεια είναι ότι πρέπει και εγώ να βρω ξανά την παλιά μου παρουσία εδώ στη Ρόδο. Η παλιά μου παρουσία ήταν πάντα να προσπαθώ να συνδέω τον κόσμο με την ομάδα. Έτσι είμαι ως άνθρωπος και ως χαρακτήρας. Στις προηγούμενες εμφανίσεις ήμουν πολύ… light.

Έχει να κάνει με εμένα προσωπικά και όχι με άγχος. Όλοι έχουμε πληγωμένο εγωισμό. Έχουμε κάνει ήττες που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει και όλα αυτά βαραίνουν ψυχολογικά. Χάνονται παιχνίδια στο γήπεδό σου από αντιπάλους που δεν έχουν μεγάλη διαφορά από εσένα. Όλα μετρούν…».

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024