Η δημοφιλής ηθοποιός. Ευαγγελία Συριοπούλου, διατηρεί σχέση με τον οικονομολόγο για αρκετά χρόνια μάλιστα!

«Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν 10 χρόνια μαζί»

«Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Δεν είναι ηθοποιός, καμία σχέση. Είμαστε μαζί από τα χρόνια που ήμουν στη σχολή. Όλη την πορεία μου την έχω περάσει δίπλα του. Τώρα πια, έχει αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητα και του συντρόφου μου. Μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε πράγματα μαζί, προοδεύσαμε μαζί. Κάναμε πράγματα για τον εαυτό μας μαζί και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να φανταστώ πως θα είναι η ζωή μου σε λίγα χρόνια, το αφήνω λίγο μαγικά να γίνουν τα πράγματα, δεν θέλω να φαντάζομαι. Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Μεγάλωσα σε μια πολύ ωραία οικογένεια και θέλω να κάνω κι εγώ μια ωραία οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Ο έρωτας

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι, εδώ και 9 χρόνια, με τον οικονομικό αναλυτή Στράτο Πατσατζή. Μας τον σύστησε σε μία από τις πρώτες της αναρτήσεις στο instagram. «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα…»

Ιδού!

View this post on Instagram

Λίγο κρασί λίγο θάλασσα…😀😀😀

A post shared by evagelia_siriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official) on

Το ενδεχόμενο του γάμου

«Για μας ο γάμος συνδέεται με τη δημιουργία μιας οικογένειας. Όταν θα πάρουμε την απόφαση να γίνουμε γονείς, θα σκεφτούμε να παντρευτούμε. Έτσι και αλλιώς με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε καλοκαίρι και το φθινόπωρο μείναμε μαζί» είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο