Δηλώσεις στο One Channel έκανε ο Δημήτρης Ινδαρές μετά τα όσα έγιναν στην επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο στο Κουκάκι.

Δηλώσεις στο One Channel έκανε ο Δημήτρης Ινδαρές μετά τα όσα έγιναν στην κατάληψη στο Κουκάκι, όπου αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του και συνέλαβαν εκείνον και τα δύο του παιδιά.

Δείχνοντας αισιόδοξος πως τα πράγματα θα βρουν τις πραγματικές τους διαστάσεις, ο σκηνοθέτης τόνισε πως η αλήθεια θα φανεί καθώς έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.

«Με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα βρίσκουν τις πραγματικές του διαστάσεις, έχει ξεκινήσει μία διαδικασία από την ελληνική δικαιοσύνη που και με την σημερινή αναβολή δίνει τον χρόνο για να φανεί η αλήθεια», τόνισε ο Δημήτρης Ινδαρές στην κάμερα του One Chanel, τονίζοντας πως σημαντικό ρόλο στο να λάμψει η αλήθεια παίζουν τα στοιχεία που εμφανίζουν στις αρχές οι γείτονες και οι άνθρωποι που ζουν στο Κουκάκι.

Οι άνθρωποι που ζουν στο Κουκάκι γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει

«Ήδη εμφανίζονται στοιχεία από τους γείτονες, από ανθρώπους που ζουν μαζί μας σε αυτή τη γειτονιά και γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει, γνωρίζουν μάλιστα και τις πεποιθήσεις μας.

Παράλληλα έχει αναπτυχθεί μία πολύ δυσάρεστη παραφιλολογία για το σπίτι μας, για τα παιδιά μου, για την γυναίκα μου, για την οικογένειά μας μέσα σε ένα σκηνικό απίστευτης πόλωσης και έντασης».

Να βγει νόημα πίσω από αυτό το εμφυλιοπολεμικό σκηνικό

Ο Δημήτρης Ινδαρές τόνισε πως εκτός από το να αθωωθεί, αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει είναι να βγει ένα νόημα πίσω από αυτό το εμφυλιοπολεμικό σκηνικό.

«Σε τέτοιες συνθήκες η ουσία χάνεται. Μας ενδιαφέρει η ουσία, μας ενδιαφέρει η πραγματική καταγραφή των γεγονότων και μας ενδιαφέρει να αποκατασταθεί όχι μόνο η αλήθεια, όχι μόνο η αθωότητά μας αλλά και να βγει ένα νόημα πίσω από αυτό το εμφυλιοπολεμικό σκηνικό που έχει στηθεί με αφορμή από αυτό το τραγικό περιστατικό το οποίο ζήσαμε».

Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη

Και καταλήγει: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και είμαστε βέβαιοι πως τα πράγματα και με την πάροδο του χρόνο που έδωσε η σημερινή αναβολή στο δικαστήριο θα δείξουν τις πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr