Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πεδίον του Άρεως - «Έλαμψε» το ζεύγος Πατούλη

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πεδίον του Άρεως – «Έλαμψε» το ζεύγος Πατούλη

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ξεκίνησαν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του Άρεως, όπου κεντρικό πρόσωπο ήταν ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ξεκίνησαν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του Άρεως, όπου κεντρικό πρόσωπο ήταν ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης.

Το δέντρο, μια ειδική τεχνητή κατασκευή, ύψους 13 μέτρων, στο Πεδίον του Άρεως άναψε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του Μαρίνα, σε γιορτινή ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου. Ακολούθησε μουσική συναυλία με τη συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση και των Stavento.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι «να μετατραπεί το Πεδίον του Άρεως σε μία υπερτοπική όαση πρασίνου και να αποτελέσει ένα τοπόσημο πολιτισμού και αθλητισμού, όπως είναι τα αντίστοιχα μητροπολιτικά πάρκα στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε ότι τέθηκε και πάλι σε λειτουργία η παιδική χαρά του πάρκου, πιστοποιημένη και ασφαλής για τα παιδιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων, και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην έκθεση τοπικών προϊόντων, αλλά και στην παρουσίαση παραδοσιακών εθίμων από όλη τη χώρα με τίτλο «Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», που πραγματοποιείται στο Πάρκο έως τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων, στις 7 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με την ΕΝΠΕ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024