Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρσεναλ: Μένει το «ΟΚ» της Σίτι για τον Αρτέτα

Άρσεναλ: Μένει το «ΟΚ» της Σίτι για τον Αρτέτα

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει συμφωνήσει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, αλλά χρειάζεται την άδεια της Μάντσεστερ Σίτι. Εγκώμια από τον Γκουαρδιόλα για τον βοηθό του.

Απ’ ευθείας επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι άρχισε η Άρσεναλ, προκειμένου να τελειώσει τη συμφωνία με τον Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως συμφώνησε σε όλα με τον μη εκτελεστικό διευθυντή των «κανονιέρηδων», Τζος Κρόενκε, ο οποίος είναι και γιος του μεγαλομετόχου, Σταν Κρόενκε. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και φέρονται να έδωσαν τα χέρια.

Έχοντας το «ΟΚ» του Αρτέτα, η Άρσεναλ διαπραγματεύεται με τη Μάντσεστερ Σίτι για το τίμημα για την αποδέσμευση του Ισπανού. Προς το παρόν, οι δύο ομάδες δεν τα έχουν βρει, αφού ο Αρτέτα εργάζεται κανονικά στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα και ταξίδεψε με την αποστολή για το παιχνίδι εναντίον της Oxford United, στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα ματς της διοργάνωσης, ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τις συζητήσεις του συνεργάτη του με την Άρσεναλ: «Γνωρίζω ότι συζητά με την Άρσεναλ. Ήταν ειλικρινής μαζί μου από την πρώτη στιγμή».

Ο Γκουαρδιόλα παραδέχτηκε ότι «δεν ξέρω αν θα συνεχίσει στη Σίτι. Ο ίδιος γνωρίζει ότι θέλουμε να μείνει μαζί μας, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο…», ενώ εγκωμίασε τον βοηθό του λέγοντας ότι «ο Αρτέτα είναι φοβερή προσωπικότητα και άψογος επαγγελματίας. Γι’ αυτό το λόγο είναι μαζί μας».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024