Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζαλγκίρις Κάουνας – Αναντολού Εφές 68-74

Ζαλγκίρις Κάουνας – Αναντολού Εφές 68-74

Με τον Σέιν Λάρκιν στη χειρότερη (παραγωγικά) βραδιά του, η Εφές ζορίστηκε στο Κάουνας, αλλά νίκησε τη Ζαλγκίρις και συνεχίζει την προέλαση

Άστρο λαμπρό την οδηγεί κι επ’ αυτού δεν υπάρχει ζήτημα, αλλά ακόμα κι όταν δεν έχει… ξαστεριά, η ομάδα του Αταμάν βρίσκει μια χαρά τον δρόμο της.

Στο Κάουνας ο Σέιν Λάρκιν βίωσε το… χαμηλό βαρομετρικό της (ως τώρα) παρουσίας του στην Ευρωλίγκα, καθώς έμεινε στους 6 πόντους. Η Εφές, όμως, βρήκε τρόπο να νικήσει τη Ζαλγκίρις (68-74) και να δώσει συνέχεια στη μοναχική πορεία της στην κορυφή της διοργάνωσης.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να βγει μπροστά ο Μπομπουά (16 πόντοι με καλά στατιστικά), να κάνει ένα από τα γνωστά καλά του παιχνίδια ο Μίτσιτς, να βοηθήσει ο Σίμον και να εμφανιστεί ο Πλάις, ο οποίος κυριάρχησε στο «ζωγραφιστό» με 18 πόντους (9/12 δίποντα). Αξιοσημείωτο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι μόλις δύο βολές των Τούρκων!

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Γιασικεβίτσιους, που παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα είχε τους Ουλάνοβας, Λαντάλε και Γκέμπεν σε διψήφια νούμερα, όμως ήταν χαμηλά ο ΛεΝτέι, πολύ κακός ο Ουόλκαπ και σε μάλλον αδιάφορη βραδιά οι Ρίβερς και Λεκαβίτσιους. Ε, δεν έχει και άλλους πρωταγωνιστές η παρέα από το Κάουνας, που σούταρε 14 βολές (12 παραπάνω από την αντίπαλό της).

Αν δανειζόμασταν έναν… ποδοσφαιρικό όρο θα ήταν «επαγγελματική νίκη», καθώς οι παίκτες του Αταμάν έπαιξαν τόσο, ώστε να φύγουν με αποτέλεσμα στις αποσκευές τους, να αποφύγουν… ανεπιθύμητη γκάφα και να περιμένουν τους υπόλοιπους των πάνω ορόφων να τους ακολουθήσουν.

Τα δεκάλεπτα: 17-28, 43-42, 53-55, 68-74.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024