Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόμας: «Χωρίς τον κόσμο μας, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Τόμας: «Χωρίς τον κόσμο μας, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ, ξεκαθαρίζοντας ότι οι πράσινοι οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι ειδικά από τη στιγμή που δεν θα έχουν τον κόσμο τους.

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ και στάθηκε στα προβλήματα της τούρκικης ομάδας που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στο τριφύλλι, εξηγώντας πως ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου θα είναι έτοιμοι.

Ακόμα ο Αμερικανός ψηλός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη επιπλέον συγκέντρωσης λόγω της τιμωρίας του γηπέδου τους…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα καλό ματς. Ο προπονητής της Φενέρ έχει ιστορία εδώ. Έχουν προβλήματα, θέλουν οπωσδήποτε την νίκη, όπως και εμείς. Θα είναι ένα καλό ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις ενέργειες».

Για την κούραση του Παναθηναϊκού και την τιμωρία της Euroleague: «Είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να είσαι έτοιμος σωματικά και πνευματικά.

Ο Νικ και ο Παπαπέτρου θα είναι εντάξει, θα παίξουν πιστεύω. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Αν δεν έχουμε τον κόσμο μας, θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι»

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024