Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαντ Ρος: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κυνηγήσουμε τα πάντα»

Σαντ Ρος: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κυνηγήσουμε τα πάντα»

Ξεκάθαρος ο Χάουαρντ Σαντ Ρος για τους φετινούς στόχους της ΑΕΚ.

Για δεύτερη αγωνιστική φέτος στη Basket League, ο MVP δεν είναι ένας. Έπειτα από τη 2η αγωνιστική, φτάσαμε τώρα στην 11η, όπου ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος της ΑΕΚ, μαζί με τον Κουίντον ΝτεΚόζι του Λαυρίου, συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς (31) στο σύστημα αξιολόγησης Ranking του ΕΣΑΚΕ και συνεπώς μοιράζονται και τη διάκριση.

Ο 28χρονος Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ της Βασίλισσας, ήταν εξαιρετικός στο νικηφόρο 92-79 επί του Άρη στο ΟΑΚΑ, αφού συγκέντρωσε 31 βαθμούς (19 πόντοι με 5/6 βολές, 7/9 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κόψιμο εναντίον του, 4 κερδισμένα φάουλ, 1 φάουλ εναντίον, 1 κλέψιμο σε 39’ και 19’’ συμμετοχής).

Ο Σαντ-Ρος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

-Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ομάδας σου, της ΑΕΚ επί του Άρη;

«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος, που η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πανηγυρίσαμε ακόμη μία νίκη την Παρασκευή, και μετά για το βραβείο του MVP. Είναι, πάντως, ιδιαίτερη τιμή για κάθε αθλητή να κερδίζει ένα τέτοιο βραβείο. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

-Γιατί αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ για δεύτερη σεζόν;

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα στην ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή ο οργανισμός και οι οπαδοί με αγκάλιασαν. Δεν είχα καμία αμφιβολία και έτσι αποφάσισα να συνεχίσω στην ΑΕΚ, μία ομάδα, που κάθε χρόνο έχει υψηλούς στόχους».

-Με τι θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της φετινής σεζόν;

«Έχουμε μπροστά μας τρεις στόχους. Το Κύπελλο Ελλάδος, το Πρωτάθλημα και το Final-4 του BCL. Δεν ξεχωρίζουμε και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κυνηγήσουμε τα πάντα»

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024