Κάθε χρόνο νέες τάσεις και trends εμφανίζονται στη μόδα, αναδιοργανώνουν την γυναικεία γκαρνταρόμπα και προσθέτοντας στις καθημερινές εμφανίσεις μας τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης  που κάθε fashionista χρειάζεται.

Αγορές που αναβαθμίζουν και την γκαρνταρόμπα και την διάθεση μας, ξεκινάνε με την απαραίτητη ενημέρωση για ό,τι νέο φέρνει η κάθε σεζόν.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλάζουν και προσαρμόζονται στη μόδα της νέας εποχής.

Παρόλα αυτά,  πέρα από trends υπάρχουν κομμάτια κλειδιά που αν τα έχουμε στην ντουλάπα μας είναι σαν να έχουμε όλα αυτά που χρειαζόμαστε για κάθε σεζόν πέρα από τρέχουσες τάσεις.

Κομμάτια που δεν χάνουν ποτέ την fashion αξία τους μένουν σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις μας και σίγουρα δεν χάνουν ποτέ μα ποτέ το stylish χαρακτήρα τους.

All time classic κομμάτια που αν ξέρεις να επιλέξεις, τότε θα έχεις χτίσει την απόλυτη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο καλύτερος τρόπος για να είναι η ντουλάπα σας ενημερωμένη δεν είναι οι πολλές νέες αγορές με μοντέρνα ρούχα αλλά η διατήρηση  των κλασικών, οπότε μην σας πιάνει άγχος.

Τα must have κομμάτια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα:

1. Το μικρό μαύρο φόρεμα 

2. Ένα μακρύ παλτό

3. Ένα τζιν παντελόνι (ψηλόμεσο ή skinny)

4. Ένα κλασικό σακάκι σε ουδέτερο χρώμα

5. Μια θηλυκή ολόσωμη φόρμα

6. Η pencil φούστα

7. Ένα λευκό πουκάμισο

8. Ένα εντυπωσιακό top

9.  Ένα παντελόνι cigarette

10. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες

Το μυστικό είναι να επενδύσεις σε κομμάτια-κλειδιά στην γκαρνταρόμπα σου που θα μπορείς να φοράς και αφότου φύγουν από τη μόδα.