Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιαβέρης: Ένας χρόνος από τη μεταμόσχευση νεφρού στον γιο του - Η συγκινητική ιστορία

Ιαβέρης: Ένας χρόνος από τη μεταμόσχευση νεφρού στον γιο του – Η συγκινητική ιστορία

Η δωρεά νεφρού του Ιαβέρη έδωσε δεύτερη ζωή στο γιο. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας, καθώς και σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την φροντίδα και την άψογη αντιμετώπιση» αναφέρει περιχαρής ο Ιαβέρης, ένα χρόνο μετά

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η μεταμόσχευση νεφρού από τον γνωστό οδηγό αγώνων, Τάσο Μαρκουίζο (Ιαβέρη) στο γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής.

Σήμερα, δώδεκα μήνες μετά, όλα εξελίσσονται ιδανικά και η ζωή τους επέστρεψε στη κανονικότητα.

Ο Ιαβέρης με τον γιο του [Πηγή: Facebook]

Η δωρεά νεφρού έδωσε δεύτερη ζωή στο γιο και επιστροφή των δυο στους αγώνες της ζωής και του αθλητισμού. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας, καθώς και σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την φροντίδα και την άψογη αντιμετώπιση» αναφέρει περιχαρής ο Ιαβέρης για να συμπληρώσει ο γιος του, Κωνσταντίνος:

«Όλα εξελίσσονται τέλεια. Είναι μεγάλη ανακούφιση σε επίπεδο λύτρωσης. Ευχαριστώ τον πατέρα μου για αυτό το δώρο ζωής, το γιατρό μας Βασίλη Βουγά και όλους όσους συνέβαλαν για αυτήν τη νέα ζωή».

Τέλος, ο γιατρός, Βασίλειος Βουγάς ευχαρίστησε τους δύο άνδρες για «την εμπιστοσύνη που δείξατε τόσο σε εμένα, όσο και στην μονάδα μας και το νοσοκομείο. Πάντα υγεία και χαρές».

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω

Ενα χρόνο πριν, έπειτα από χειρουργείο επτά ωρών, ο Ιαβέρης πρόσφερε ένα νεφρό στο γιο του, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής.

Έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

Από τότε ξεκίνησε η «ανηφόρα» του Κωνσταντίνου Ιαβέρη, καθώς υποβαλλόταν σε αιμοκαθάρσεις. Μετά από τις εξετάσεις οι γιατροί βρήκαν ότι ο πατέρας του ήταν συμβατός δότης.

Ο Ιαβέρης δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό τη συνέχεια και ακολούθησε η επέμβαση που θα άλλαξε τη ζωή του Κωνσταντίνου.

Το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου 2018, λίγες ώρες δηλαδή πριν πατέρας και γιος μπουν μαζί στο χειρουργείο για τη μεταμόσχευση νεφρού, ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απαθανατίζεται μαζί με τον 70χρονο πατέρα του έπειτα από έναν αγώνα αυτοκινήτου, συνοδεύοντάς την με τη λιτή λεζάντα «Καλέ μου…».

«Καθένας κάνει ό, τι μπορεί με το πρόβλημά του. Eγώ το κοίταξα κατάματα και είπα “δεν θα με πάρει από κάτω”» είχε πει ο γιος του Ιαβέρη σε παλαιότερη συνέντευξή του, όπου είχε βρεθεί στο πλατό μαζί με τον πατέρα του.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024