Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρούπα (ΕΕΑ): «Σοβαρή η καταγγελία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, θα διακριβωθεί η αλήθεια»

Μαρούπα (ΕΕΑ): «Σοβαρή η καταγγελία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, θα διακριβωθεί η αλήθεια»

Η Ειρήνη Μαρούπα σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην καταγγελία του Ολυμπιακού περί σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης, τονίζοντας πως η αλήθεια θα διακριβωθεί και μάλιστα με αποδείξεις.

Η Ειρήνη Μαρούπα παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και μίλησε για την καταγγελία του Ολυμπιακού για τις σχέσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη και το θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), αναφέρθηκε στο ζήτημα που αναμένεται να απασχολήσει την Πέμπτη (19/12) τη συνεδρίαση της Επιτροπής και ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ σοβαρό. Παράλληλα, η Μαρούπα τόνισε ότι στην ΕΕΑ είναι υπεύθυνοι για να διακριβώσουν την αλήθεια στην υπόθεση με αποδείξεις, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι κλήθηκαν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Υπάρχει μια σοβαρή καταγγελία του Ολυμπιακού που αφορά την ΠΑΕ Ξάνθη και τη σχέση που μπορεί να έχει με τον κ. Σαββίδη διά μέσου της εταιρείας Vialand, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης. Με τα πρόσωπα που φέρονται να είναι ιδιοκτήτες της Vialand.

Ένα άλλο θέμα είναι η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης, η οποία ενδεχομένως να έχει γίνει πριν δοθεί άδεια από την ΕΕΑ τον Μάρτιο του 2019. Είναι μια σοβαρή καταγγελία και όλα τα μέλη της επιτροπής έχουμε την υπευθυνότητα και τη διεισδυτικότητα να διαγνώσουμε την αλήθεια. Να την διακριβώσουμε με αποδείξεις και με έναν τρόπο που δεν θα είναι αντίθετος σε αυτό που συμβαίνει. Διότι πολλές φορές, η αλήθεια κρύβεται πίσω από φαινομενικές πραγματικότητες που δημιουργούνται προκειμένου να αποκρυβεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης μιας ομάδας.

Αυτό που πρέπει να διαγνωστεί είναι αν ο κ. Σαββίδης ασκεί πραγματική διοίκηση μέσω άλλων εταιρειών ή μέσω παρένθετων προσώπων ή αν δεν έχει καμία σχέση και η ιδιοκτήτρια του προπονητικού κέντρου είναι τελείως άσχετη από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθης.

Την Πέμπτη έχει μπει το θέμα στην ημερήσια διάταξη. Κλήθηκαν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες, θα ακουστούν όλες οι απόψεις και θέλω να πιστεύω ότι θα αποκαλυφθεί και η αλήθεια».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024