H περίοδος που όλοι περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία έχει φτάσει και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσκλήσεις σε δείπνα, πάρτι και άλλα γιορτινά events, ενώ οι προτάσεις για εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα έρχεται η μία πίσω από την άλλη.

Με τις τόσες γιορτές, events και parties στον ορίζοντα θα χρειαστείς ιδέες για το τέλειο outfit!

Είναι φανταστική περίοδος να πειραματιστείς με τα σχέδια και τα υφάσματα! Παίξε με glitter, πούλιες, κεντήματα, πλισέ, σατέν, βελούδο, βολάν ή metallic υφάσματα.

Πάμε να δούμε πως θα «λάμψεις» το διάστημα των εορτών!

Ένα εντυπωσιακό μάξι φόρεμα, ένα παιχνιδιάρικο μίνι φόρεμα, μία θηλυκή και απόλυτα κομψή ολόσωμη φόρμα, σέξι δερμάτινες φούστες ή ένα παντελόνι cigarette συνδυασμένο με ένα αέρινο top αποτελούν λύσεις κλειδιά σε ό,τι έχει με τις στιλιστικές σου ανησυχίες στις μέρες των γιορτών.

Για έξτρα glam εμφανίσεις δώσε μεγάλη έμφαση σε αξεσουάρ, παπούτσια, μακιγιάζ και χτένισμα, έτσι ώστε να αποφύγεις υπερβολές και να πετύχεις ένα αρμονικό, κομψό και extra γιορτινό outfit που όλοι θα προσέξουν…

Last but not least, το πανοφώρι. Οι επιλογές σου σε γυναικεία blazer, κάπες και παλτό είναι αμέτρητες.

Η κατάλληλη επιλογή ωστόσο μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο «ήσυχο» και casual outfit, δίνοντας την πινελιά στυλ και λάμψης που όλες οι γυναίκες αναζητούν αυτή την περίοδο.

Και μην ξεχνάτε ποτέ το πιο πολύτιμο αξεσουάρ κάθε εμφάνισής σας: To χαμόγελό σας!