Κίνηση στους δρόμους : Χάος στην Αθήνα – Πού εντοπίζονται προβλήματα
Αυξημένη κίνηση παρουσιάζουν το απόγευμα της Παρασκευής πολλοί κεντρικοί δρόμοι στην Αττική, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των οδηγών οι οποίοι πρέπει να οπλιστούν με αρκετή δόση υπομονής
Αυξημένη κίνηση παρουσιάζουν το απόγευμα της Παρασκευής πολλοί κεντρικοί δρόμοι στην Αττική, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των οδηγών οι οποίοι πρέπει να οπλιστούν με αρκετή δόση υπομονής.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εθνική Οδό και συγκεκριμένα στην κάθοδο, ενώ αρκετά δύσκολη είναι η κατάσταση και στην άνοδο, με τα προβλήματα να ξεκινούν από το ύψος της Πέτρου Ράλλη.
Μποτιλιάρισμα παρατηρείται επίσης και στο κέντρο της Αθήνας, με τα αυτοκίνητα σε Κηφισίας, Μεσογείων και Κατεχάκη, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Σταδίου και Βασ. Αμαλίας να κινούνται σημειωτόν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους παρακάτω δρόμους:
Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος)
Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών – είσοδος)
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας