Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αννα Κορακάκη : Το παράπονο της και το μελανό σημείο της δημοσιότητας

Αννα Κορακάκη : Το παράπονο της και το μελανό σημείο της δημοσιότητας

«Το μόνο κακό με τη δημοσιότητα είναι η παραποίηση των δηλώσεών μας που γίνεται πολύ συχνά και με πολύ ανήθικο πολλές φορές τρόπο» δήλωσε η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε  η Άννα Κορακάκη.

Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη  και μίλησε για το άγνωστο σε πολλούς άθλημά της, τις δυσκολίες που συνάντησε κατά την άνοδό της, ενώ αίσθηση προκάλεσε η περιγραφή της για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνταν.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να εκφράσει την ενόχλησή της για μερίδα του Τύπου και συγκεκριμένα για την πρόσφατη δήλωσή της που παραποιήθηκε από δημοσιογράφο εφημερίδας, όταν φάνηκε να δηλώνει πως θα βαρεθούμε να τη βλέπουμε να μαζεύει χρυσά μετάλλια!

Η Άννα Κορακάκη έπεσε θύμα δημοσιογραφικής αυθαιρεσίας και αναξιοπιστίας, καθώς σε κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας τής απέδωσαν λόγια που δεν είπε.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η ίδια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου αναφέρθηκε στον αιφνιδιασμό της όταν ο πατέρας της γυρίζοντας στο σπίτι με την εφημερίδα στα χέρια, τη ρώτησε «πώς είναι δυνατόν να έχει κάνει αυτή τη δήλωση».

View this post on Instagram

Backstage #mesanyxta🎬🌃 @alphatv

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on

Και ποια ήταν η δήλωση που δεν είχε κάνει, αλλά χρησιμοποιήθηκε στην πρωτοσέλιδη προβολή του θέματος;

Ότι «θα βαρεθείτε να με βλέπετε να παίρνω χρυσά»! Τι είχε γίνει:

Η Ολυμπιονίκης δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το έντυπο ούτε ποιος ο συντάκτης στον οποίο έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη, με προοπτική να δημοσιευτεί και στην κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας. Όταν πήρε την εφημερίδα στα χέρια της δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε.

Στη μέση της σελίδας υπήρχε η φωτογραφία της και με έντονα γράμματα, σε εισαγωγικά, η δήλωση που, κατά την ίδια, δεν είχε κάνει. Δεν θα μπορούσε, είπε, να το αφήσει έτσι και πήρε τηλέφωνο.

Μιλώντας για το επίμαχο τηλεφώνημα η Άννα Κορακάκη είπε:

«‘‘Γιατί να το κάνετε αυτό, είπα εγώ κάτι τέτοιο;’’ Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών του. Τελικά φάνηκε ότι ήταν δική του ευθύνη γιατί στο τέλος μου είπε ‘‘δεν θα με μάθεις εσύ δημοσιογραφία’’».

Η Άννα παραδέχθηκε ότι και εκείνη αν έβλεπε μια τέτοια δήλωση άλλου αθλητή, ή οποιουδήποτε, θα έλεγε «τι υπεροψία!» και διευκρίνισε ότι δεν θέλησε να κάνει δήλωση για το θέμα γιατί θα του έδινε μεγαλύτερες διαστάσεις.

«Το μόνο κακό με τη δημοσιότητα είναι η παραποίηση των δηλώσεών μας που γίνεται πολύ συχνά και με πολύ ανήθικο πολλές φορές τρόπο. Γιατί επηρεάζεις την εικόνα κάποιου, ειδικά όταν η αναπαραγωγή είναι πολύ μεγάλη και αυτό είναι πολύ άδικο» είπε η Άννα Κορακάκη στην Ελεονώρα Μελέτη και εξήγησε το πώς αποφάσισε να μιλάει στο εξής:

«Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με εμένα αλλά και με άλλους αθλητές. Είναι ένα πράγμα που προσπαθώ να διαχειριστώ και να μάθω. Δηλαδή να λέω τα ίδια πράγματα αλλά με διαφορετικό τρόπο, γιατί μάλλον είναι ο τρόπος που ενοχλεί».

Κατά τα άλλα, στη συνέντευξή της η Άννα Κορακάκη μίλησε για  τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε προπόνηση (με ποντίκια, δριμύ ψύχος κλ.π), τα οποία είχαν γίνει γνωστά αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου της στην σκοποβολή.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024