Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε στο The 2night Show και μίλησε για την πίκρα που νιώθει για την κωμική σειρά «Είσαι το ταίρι μου», την υποκριτική που δεν σπούδασε, την αποδοχή και τον ανταγωνισμό στον χώρο.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων εξέφρασε το παράπονό του σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που έχει δεχθεί στους χώρους του ελληνικού κινηματογράφου.

Η αποδοχή και η Επίδαυρος

“Είμαι αφελής και μερικές φορές παρωπιδικός. Πολλές φορές, επειδή μάλλον είναι πιο αγνό το κύτταρό μου, δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να γίνεται γύρω μου”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

“Φίλοι μου μού λέγανε ότι δεν με έχει αποδεχτεί ακόμα η αγορά. Υπάρχει ένας ανταγωνισμός, υπάρχει κάτι από πίσω σου που ακόμα δεν το έχεις καταλάβει”, τόνισε.

“Νιώθω ότι τώρα τελευταία, μετά από έναν κόπο 22 χρόνων στο θέατρο, ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα και με αποδέχεται περισσότερο αυτός ο χώρος”, εξομολογήθηκε.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει ξανά στην Επίδαυρο.

“Από τότε που κάναμε την επιτυχία στο ‘Είσαι το ταίρι μου’ δεν ξαναχτύπησε ποτέ το τηλέφωνο για το κινηματογράφο. Δεν έχω κάνει ούτε μία ταινία στον κινηματογράφο, εδώ και 20 χρόνια. Λες και αυτό στιγμάτισε την ταυτότητά μου”, αποκάλυψε ακόμα.

View this post on Instagram

Καλό Πάσχα

A post shared by Alekos Syssovitis (@syssovitis) on

Το παράπονο για το «Είσαι το ταίρι μου»

“Από τη στιγμή που έγινε μία μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση, λες και οι άνθρωποι του κινηματογράφου θεωρούν ότι δεν έχεις θέση στο σινεμά”, πρόσθεσε ο ηθοποιός.

“Όταν ξεκίνησα μου λέγανε ότι είμαι αμιγώς κινηματογραφικός ηθοποιός”, πρόσθεσε ακόμα.

Μίλησε ακόμα για την πρώτη του συμμετοχή σε ταινία.

Στο μεταξύ, εξέφρασε και το παράπονό του για τη σειρά που τον έκανε διάσημο στο ευρύ κοινό.

“Έμεινε πίκρα στο πώς εξελίχθηκε ο ρόλος. Νομίζω για τα δικά μου τα δεδομένα ότι ο ρόλος έχασε τη δυναμική που είχε. Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, αλλά τελείωσε λίγο άδοξα”, είπε για τον τηλεοπτικό Νίκο του “Είσαι το ταίρι μου”.

“Από ένα σημείο και μετά ένιωθα ότι ήταν παρακολουθητής των καταστάσεων και όχι αυτός που πραγματικά παρακινούσε τα νήματα”, εξομολογήθηκε.

“Το ανέφερα στον σεναριογράφο”, είπε ακόμα.

Τέλος, αναφέρθηκε για ένα ατυχές περιστατικό που σημειώθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Lulu, καθώς τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για την καριέρα του ως μοντέλο.

“Εμένα αυτή η κατάσταση με το όταν ήμουν μοντέλο με κουράζει, γιατί είναι πριν 25 χρόνια”, είπε ο Αλέκος.

 

Παράλληλα, μίλησε για τη γνωριμία του και τη συνεργασία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

“Συγκινήθηκα βαθιά, γιατί εγώ ήμουν ένα τίποτα και απέναντί μου ήταν ο Αλέκος Αλεξανδράκης”, περιγράφει για την πρώτη τους γνωριμία και την τρυφερή στάση του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη απέναντί του.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι έχει τελειώσει μηχανικός αυτοκινήτων, ενώ ως ηθοποιός είναι αυτοδίδακτος.

“Την περίοδο που κάναμε το ‘Είσαι το ταίρι μου’ στο θέατρο εκείνη την περίοδο έπαιζα σε δουλειές που είχαν ένα πολύ δυνατό ποιοτικό στίγμα”, είπε ο Αλέκος.

Φρόντιζα επειδή ποτέ δεν είχα πάει ποτέ σε σχολή, -είμαι αυτοδίδακτος- να παίζω με καλούς ηθοποιούς και να με σκηνοθετούν καλοί σκηνοθέτες. Αυτό το κέρδισα με κόπο”, πρόσθεσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας