Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΓΓ Πολιτικής Προστασίας : Το σχέδιο για τους κινδύνους από χιονοπτώσεις και παγετό

ΓΓ Πολιτικής Προστασίας : Το σχέδιο για τους κινδύνους από χιονοπτώσεις και παγετό

Ειδική εγκύκλιο για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό, εξέδωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ειδική εγκύκλιο για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό, εξέδωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Εν τω μεταξύ, ο γγ Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς συγκάλεσε συντονιστική σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων και εταιρειών παραχώρησης αυτοκινητοδρόμων, για αύριο Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της ΓΓΠΠ.

Τι αναφέρει η εγκύκλιος για τους κινδύνους από χιονοπτώσεις και παγετό

Η έκδοση της εγκυκλίου, με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό», εντάσσεται στον προγραμματισμό της ΓΓΠΠ και την κατάρτιση σχεδίων για όλους τους κινδύνους από φυσικά φαινόμενα και έρχεται να προστεθεί στα δύο βασικά σχέδια, που παρουσιάστηκαν πριν από λίγες μέρες, για τους κινδύνους από πλημμύρες και πυρκαγιές.

Στην εγκύκλιο δίνονται συντονιστικές οδηγίες προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον σχεδιασμό και τη λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας για την από κοινού αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων και παγετού.

Δείτε όλη την εγκύκλιο της ΓΓΠΠ

Σύσκεψη για την ετοιμότητα των φορέων

Στην αυριανή σύσκεψη θα εξετασθούν θέματα σχετικά με την ετοιμότητα και την συνεργασία των φορέων στην από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο, για την αποφυγή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης ενόψει της χειμερινής περιόδου 2019-2020.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024