Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Φιλοξενεί με Άρη παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

ΑΕΚ: Φιλοξενεί με Άρη παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Η Ένωση θα προχωρήσει σε μία εξαιρετική κίνηση στην αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη (13/12, 19:00), για την 11η αγωνιστική της Basket League και οι Κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε μία εξαιρετική κίνηση.
Συγκεκριμένη η Ένωση ανακοίνωσε ότι στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενηθούν στην εξέδρα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται σταθερά κοντά στον άνθρωπο, και επιμένει προς την κατεύθυνση κοινωνικών δράσεων.

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι την Παρασκευή (13/12, 19:00), στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη, θα φιλοξενήσει στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, τη Σ.Υ.Δ. (Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης) «ΦΩΤΕΙΝΗ».

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΦΩΤΕΙΝΗ”, της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, που στεγάζεται σε ιδιόκτητη κατοικία στην περιοχή Πατήσια, αφορά στη Μόνιμη Διαβίωση οκτώ ενηλίκων με Εγκεφαλική Παράλυση.

Η λειτουργία της ξεκίνησε το 2012 ύστερα από επιθυμία της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών να δημιουργήσει την πρώτη της Στέγη Μόνιμης Διαβίωσης, που να απευθύνεται σε άτομα με δυνατότητα υποστηριζόμενης διαβίωσης και εξυπηρετώντας το πρωταρχικό δικαίωμα κάθε ατόμου για ανεξαρτησία, διατηρώντας και αναπτύσσοντας τις ικανότητες των κατοίκων ώστε να διαβιούν όσο το δυνατό πιο ενεργά στο κοινωνικό περιβάλλον.

Μετά από 7 χρόνια λειτουργίας η Στέγη συνεχίζει να διασφαλίζει μια ποιότητα ζωής για όλους τους διαμένοντες, να αγωνίζεται ενάντια την περιθωριοποίηση και τον Ιδρυματισμό, να προάγει την αυτονομία, την αυτοεκτίμηση, την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος αλλά πάνω απ’ όλα να παρέχει ένα ασφαλές και υγιές Σπίτι για αυτούς τους ανθρώπους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024