Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Μάντσεστερ Σίτι και Αταλάντα θριάμβευσαν κόντρα σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ αντίστοιχα αφήνοντας εκτός Ευρώπης τους Κροάτες κάτι που συνιστά δώρο για την Ελλάδα.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήγε αδιάφορη στο «Μαξιμίρ» για να αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ η οποία «καιγόταν» για νίκη ώστε να προκριθεί για πρώτη φορά στους «16» του Champions League. Τελικά η ομάδα του Γκουαρντιόλα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, δεν χαρίστηκε στους Κροάτες και με το 4-1 τους άφησε εκτός Ευρώπης κάνοντας «δώρο» και στην Ελλάδα, στη «μάχη» που δίνει με την Κροατία στη βαθμολογία της UEFA.

Η Ντιναμό άνοιξε το σκορ μόλις στο 10′ με τον Κάντζιορ να σεντράρει και τον Όλμο με εκπληκτικό σουτ να κάνει το 1-0. Ωστόσο μετά ανέλαβε ο Ζεσούς και τελείωσε το όνειρο για τους γηπεδούχους.

Με τρία γκολ στο 34′, το 50′ και το 54′ έκανε το 3-1 για την Σίτι με τον Φόντεν να ολοκληρώνει την «παράσταση» για τους Πολίτες στο 84′ από γύρισμα του Μαχρέζ.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Αντέμι, Μουμπαντζέ, Καντζιόρ (59’ Ντζίρα), Ντιλαβέρ, Μόρο, Γκόιακ (81’ Μάιερ), Όρσιτς (81’ Χαΐροβιτς), Στοϊάνοβιτς, Όλμο, Πέτκοβιτς

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Οταμέντι (82’ Χάργουντ Μπέλις), Κανσέλο, Μεντί, Γκαρσία, Γκιντογκάν, Ρόδρι (73’ Στέρλινγκ), Ζέσους (65’ Ζιντσένκο), Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αταλάντα 0-3

Τρομερή Αταλάντα στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League κατάφερε και να προκριθεί στους «16». Η ομάδα από το Μπέργκαμο διέλυσε με 3-0 στην Ουκρανία την Σαχτάρ και πήρε τη δεύτερη θέση αφήνοντας στην τρίτη την Σαχτάρ.

Στο 14΄ η Σαχτάρ σκόραρε με τον Κοβαλένκο αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος, όλα για τους φιλοξενούμενους.

Αρχικά στο 66′ ο Καστάιν από κοντά με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1 σε μια πολύ οριακή φάση με το γκολ να μετρά ύστερα από εξέταση του VAR.

Μάλιστα στο 77’ η Σαχτάρ έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντοντό για χτύπημα στον Φρόιλερ και κάπου εκεί το ματς τελείωσε για την Σαχτάρ. Στο 80′ η Αταλάντα έφτασε και στο 2-0 με τον Πάσαλιτς και στις καθυστερήσεις ο Γκόζενς από κοντά πλάσαρε για το 3-0.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοβ, Κριβτσόβ, Στεπανένκο, Ισμαΐλι, Μοράες, Τάισον, Κοβαλένκο (71’ Σόλομον), Τετέ (59’ Μάρλος), Άλαν Πάτρικ, Ματβιγένκο, Ντοντό

Αταλάντα: Γκολίνι, Μαζιέλο (61’ Μαλινόβσκι), Παλομίνο, Γκόζενς, Καστάιν, Ντζιμσίτι, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Γκόμες (90’ Χάτεμπουρ), Μουριέλ (71’ Ιμπάνιεθ), Πάσαλιτς

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024