Δύο περιστέρια εθεάθησαν στο Λας Βέγκας να φορούν μικροσκοπικά καουμπόικα καπέλα.

Ενώ πολλοί διασκέδασαν με το θέαμα, υπάρχουν ανησυχίες για την υγεία των ζώων.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά δίκτυα, τα δύο περιστέρια περιφέρονται στους δρόμους του Λας Βέγκας και πλάνα που τα δείχνουν με μικροσκοπικά καπέλα, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Mariah Hillman, η οποία συνεργάζεται με την τοπική φιλανθρωπική οργάνωση διάσωσης ζώων Lofty Hopes, δήλωσε ότι τα καπέλα ήταν κολλημένα στα περιστέρια.

«Όταν τα είδαμε σήμερα, παρατηρήσαμε κάποια χαλαρά φτερά στην κόλλα γύρω από το καπέλο. Είναι σίγουρα μια ανησυχία», είπε.

Την Τρίτη η ομάδα διάσωσης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, όπου ζητούσε από οποιονδήποτε να μην ταΐζει τα περιστέρια αν τα δει, ώστε να τους είναι πιο εύκολο να τα πιάσουν.

Ο Κλακ Νόρις και η Κουλάμινι Τζέιν

Η Μαράια Χίλμαν, συνιδρυτής της Lofty Hopes μιας εταιρείας διάσωσης περιστερών, δήλωσε στο CNN πως μάλλον τα μικρά αυτά αξεσουάρ κάποιος τα έχει κολλήσει στα ζώα.

«Όταν τα είδαμε σήμερα, μπορούσες να δεις την κόλλα γύρω από τα καπέλα επάνω στα φτερά τους. Είναι σίγουρα κάτι ανησυχητικό».

Η ομάδα διάσωσης έβαλε παγίδες για να προσπαθήσει να πιάσει τα δύο πτηνά που έχουν πάρει τα ονόματα, Κλακ Νόρις (αυτό με το κόκκινο καπέλο) και η Κουλάμιτι Τζέιν (με το ροζ καουμπόικο καπέλο).

Γράψτε το σχόλιο σας