Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

Αλλαγές και καλές και κακές. Πρέπει όλοι να δέιξουν αντοχή στις νέες εξελίξεις που θα έχουν.

Άνω κάτω θα πηγαίνει η διάθεση στα περισσότερα ζώδια. Καιρός είναι να δούνε την πραγματικότητα όπως είναι. Ορισμένα πρέπει να πάψουν να κλαίγονται επιτέλους διαφορετικά δε θα έχουν καμία εξέλιξη.

Κριός

Όλα προχωρούν γρήγορα και νιώθετε ότι δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο. Μπορεί οι ρυθμοί να είναι γρήγοροι και όλοι να βιάζονται για τις γιορτές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να πάθετε πανικό.

Ταύρος

Πιεστική μοιάζει αυτή η μέρα, καθώς κάποιες μικρές καθυστερήσεις στην καθημερινότητα σας και στην εργασία σας θα σας χαλάσουν το πρόγραμμα και κατά βάση το κέφι.

Δίδυμοι

Για ακόμη μια φορά αισθάνεστε αδικημένοι! Διότι όλοι γύρω σας φταίνε και κανείς δεν σας καταλαβαίνει! Πάλι θύματα δηλαδή. Μάθετε να είστε οι νικητές… Δεν έχετε κουραστεί ακόμα;

Καρκίνος

Κάντε έναν έλεγχο! Για καλό και για κακό σιγουρευτείτε για θέματα οφειλών αλλιώς θα βρεθείτε απροετοίμαστοι. Δεν υπάρχει λόγος σοβαρής ανησυχίας, μα καλύτερα να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Λέων

Μετά από μια αποκάλυψη μυστικών, από κάποιο οικογενειακό ή φιλικό σας πρόσωπο, η αλήθεια είναι πως έχετε συγκλονιστεί. Σκεφτείτε λογικά και δείτε πως δεν θα έπρεπε να σας αφορούν τέτοιου είδους πληροφορίες.

Παρθένος

Ενδώστε στις χειμερινές απολαύσεις για αγκαλιά και χουχούλιασμα. Απολαύστε δίχως ενοχές όλες τις μικρές – ή και μεγάλες – απολαύσεις που έρχονται στο διάβα σας. Όλα θα πάνε περίφημα.

Ζυγός

Ο Χειμώνας είναι γεμάτος αλλαγές! Μικρά θέματα υγείας σας ταλαιπώρησαν και κάποιοι οικογενειακοί καυγάδες κατέληξαν σε… μακελειό! Σήμερα οι όψεις δείχνουν επιτυχία στα επαγγελματικά και στα ερωτικά.

Σκορπιός

Θέλετε να είναι όλα τέλεια. Μην προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας για κάτι που δεν είστε ή αντέχετε. Βγείτε μπροστά και διεκδικήστε την θέση που σας αξίζει.

Τοξότης

Αν θέλετε να περάσετε καλά, τότε να μείνετε μακριά από συγκρούσεις ή από άτομα που μπορούν να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Η ενέργεια σας θα είναι έντονη και ο ενθουσιασμός σας μεγαλύτερος.

Αιγόκερως

Κοιτάξτε να δώσετε σημασία και αγάπη σε εκείνους που δείχνουν ενδιαφέρον απέναντί σας. Μην παραβλέπετε τις απλές καθημερινές και ευτυχισμένες στιγμές. όλα θα πάνω καλά!

Υδροχόος

Μεγαλεπήβολα σχέδια μπαίνουν στον πάγο. Υδροχόοι, δεν είναι περίοδος για μεγαλόπνοα πλάνα αλλά καλύτερα να σκεφτείτε πως θα συντηρήσετε αυτά που ήδη έχετε εξασφαλίσει.

Ιχθύς

Ένας νέος έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Επιτέλους όλα έρχονται στην ώρα τους στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σας. Να είστε χαρούμενοι για αυτό και αισιόδοξοι.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024