![Πώς θα κινηθεί η «Διδώ» τις επόμενες ώρες – Έρχονται καταιγίδες και χιόνια [χάρτες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2019/12/broxesathina.jpg)
Πώς θα κινηθεί η «Διδώ» τις επόμενες ώρες – Έρχονται καταιγίδες και χιόνια [χάρτες]
Σύμφωνα με το meteo.gr, χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο
Βροχές και τοπικές καταιγίδες εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, με τα σημαντικότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα.
Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα θα σταματήσουν τις απογευματινές ώρες.
Αντίθετα στην Πιερία, στην Ημαθία, στα παράκτια κυρίως τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας και ενδεχομένως στις Σποράδες θα συνεχιστούν έως τις μεταμεσονύκτιες ώρες.
Πού θα χιονίσει
Σύμφωνα με το meteo.gr, χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι αθροιστικές ποσότητες υετού (βροχές / καταιγίδες / χιονοπτώσεις) της “Διδούς”, έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 11/12.
Καταιγίδες από το απόγευμα στην Αττική
Παράλληλα, από το απόγευμα νέο κύμα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα επηρεάσουν τα νότια τμήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων του νομού Αττικής και της πόλης της Αθήνας, όπως φαίνεται στον ακόλουθο προγνωστικό χάρτη, για το βράδυ της Τετάρτης.
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
