
Παρουσιάζουν σήμερα το κατηγορητήριο σε βάρος του Τραμπ
Οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα παρουσιάσουν σήμερα Τρίτη το κατηγορητήριο σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ενόψει της παραπομπής του σε δίκη.
Οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα παρουσιάσουν σήμερα Τρίτη το κατηγορητήριο σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ενόψει της παραπομπής του σε δίκη, δήλωσε βοηθός κορυφαίου κοινοβουλευτικού στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
«Δύο οι κατηγορίες»
Ο συνεργάτης του ηγετικού στελέχους των Δημοκρατικών μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί και δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Λίγo νωρίτερα, η εφημερίδα The Washington Post ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι οι κατηγορίες θα είναι δύο – κατάχρηση εξουσίας, παρακώλυση της έρευνας του Κογκρέσου – και ότι θα τεθούν σε ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων εντός του μήνα, επικαλούμενη τρεις αξιωματούχους.
Οι πηγές της εφημερίδας επισήμαναν ωστόσο ότι τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί.
Το απόγευμα
Ο πρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Δημοκρατικός Ελιοτ Ενγκελ, δήλωσε εξερχόμενος από συνάντηση με την πρόεδρο του σώματος Νάνσι Πελόσι σε δημοσιογράφους ότι ο ίδιος και οι πρόεδροι άλλων επιτροπών σκοπεύουν να ανακοινώσουν το κατηγορητήριο («articles of impeachment») σε βάρος του Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου στις 09:00 σήμερα Τρίτη [τοπική ώρα• 17:00 ώρα Ελλάδας].
Πηγή: ΑΠΕ
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
- Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Άνοιξε η πλατφόρμα
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη για την κατάρριψη των δύο αμερικανικών αεροσκαφών – Το Ισραήλ βομβαρδίζει γέφυρες στον Λίβανο
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»






