Ο Σάββας Καμπερίδης αντικαθιστά τον Σούλη Μαρκόπουλο
Ο Σάββας Καμπερίδης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς (με την εμπειρία που διαθέτει ως κόουτς και τις επιτυχίες που έχει να επιδείξει και ως προπονητής του Άρη) ΔΕΝ προτιμήθηκε από τη νέα διοίκηση του Άρη, που θέλησε να δώσει την ευκαιρία σε έναν νέο κόουτς, να δείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του πρώτου προπονητή, σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.
Ο Σάββας Καμπερίδης αναλαμβάνει άμεσα τις τύχες του Άρη και κατά τα φαινόμενα θα κοουτσάρει κόντρα στην ΑΕΚ!
Παιδί του Άρη, συνεργάτης αρκετών προπονητών (Αγγέλου, Μίνιτς, Πρίφτης, Γιαννάκης, Καστρίτης), βρέθηκε για ένα μικρό διάστημα στο Περιστέρι, απ’ όπου έφυγε μαζί με τον Ηλία Ζούρο.
Ο Καμπερίδης ΔΕΝ έχει εμπειρία, αλλά είναι πρόδηλο ότι έχει διάθεση και πρέπει να στηριχθεί, καθώς ο Άρης δεν έχει περιθώρια για… στραβοπατήματα.
Ο «Αυτοκράτορας» μετρά μόλις δύο νίκες σε 10 αγώνες, έχει να παίξει στο «Νίκος Γκάλης» και στην Πάτρα (με ΑΕΚ και Προμηθέα, αντίστοιχα), ενώ θα φιλοξενήσει στην έδρα του το Λαύριο.
Η λογική λέει πως στόχος για να κλείσει τον πρώτο γύρο είναι οι τρεις νίκες, καθώς ότι παραπάνω θα είναι μια πάρα πολύ θετική έκπληξη κι αν μείνει στις δύο θα είναι… μισή καταδίκη.
Βεβαίως, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό… αγκάθι για τους «κίτρινους».
Διοικητικά έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ζητήματα, καθώς δέχθηκαν νέο ΒΑΝ, υπάρχει αναλογική κατάπτωση εγγυητικής, οι παίκτες είναι απλήρωτοι, όπως και το προσωπικό, εν γένει χρειάζονται ουκ ολίγα χρήματα και πρέπει να βρεθούν άμεσα.
- Συγκλονίζουν οι Έλληνες που επιστρέφουν από τη Μέση Ανατολή – «Φτιάξαμε μια βαλίτσα και φύγαμε»
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- ΣτΕ για υποκλοπές: Ζητεί τον φάκελο παρακολούθησης Κουκάκη από την ΕΥΠ – Τι λέει για την περίπτωση «καταστροφής» του
- Κυβέρνηση: Ευκαιρίες συσπείρωσης του κομματικού τους ακροατηρίου βλέπουν στην αναταραχή του πολέμου
- UEFA Champions League: Επιστρέφει στο MEGA με το μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
- Η αδύνατη ειρήνευση




