Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπερασπίζεται τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας

ΣΥΡΙΖΑ : Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπερασπίζεται τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική καταστολή με αφορμή τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε με καθυστέρηση, «όχι μόνο για να καλύψει, αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώνας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με ανακοίνωση του υπουργείου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες του περί ακραίας καταστολής από τις δυνάμεις της αστυνομίας στα Εξάρχεια μετά την πορεία μνήμης για τον δολοφονημένο από αστυνομικό Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δύο ολόκληρες μέρες μετά την ακραία καταστολή στην πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο και περισσότερες από 24 ώρες μετά από την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε, όχι μόνο για να καλύψει, αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας.»

» Τόλμησε όμως και κάτι ακόμη: Ισχυρίστηκε πως οι εικόνες διαπόμπευσης των διαδηλωτών και χρήσης ακραίας βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις είναι… οφθαλμαπάτη και συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ!»

»Το θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη αγγίζει τα όρια της αθλιότητας. Ωστόσο, δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Φαίνεται πως, προκειμένου να υπηρετήσει το δόγμα «Νόμος και Τάξη» του κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός Προ.Πο. είναι διατεθειμένος να ισχυριστεί ακόμα κι ότι οι γάιδαροι πετάνε.»

» Τα θέματα, όμως, που αφορούν τον πυρήνα του κράτους δικαίου είναι πολύ σοβαρά. Αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να τα διαχειριστεί διασπείροντας fake news και προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά γελασμένη».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024