Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε με καθυστέρηση, «όχι μόνο για να καλύψει, αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώνας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με ανακοίνωση του υπουργείου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες του περί ακραίας καταστολής από τις δυνάμεις της αστυνομίας στα Εξάρχεια μετά την πορεία μνήμης για τον δολοφονημένο από αστυνομικό Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δύο ολόκληρες μέρες μετά την ακραία καταστολή στην πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο και περισσότερες από 24 ώρες μετά από την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε, όχι μόνο για να καλύψει, αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας.»

» Τόλμησε όμως και κάτι ακόμη: Ισχυρίστηκε πως οι εικόνες διαπόμπευσης των διαδηλωτών και χρήσης ακραίας βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις είναι… οφθαλμαπάτη και συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ!»

»Το θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη αγγίζει τα όρια της αθλιότητας. Ωστόσο, δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Φαίνεται πως, προκειμένου να υπηρετήσει το δόγμα «Νόμος και Τάξη» του κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός Προ.Πο. είναι διατεθειμένος να ισχυριστεί ακόμα κι ότι οι γάιδαροι πετάνε.»

» Τα θέματα, όμως, που αφορούν τον πυρήνα του κράτους δικαίου είναι πολύ σοβαρά. Αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να τα διαχειριστεί διασπείροντας fake news και προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά γελασμένη».

Γράψτε το σχόλιό σας