Όλα αναλόγως με την περίσταση είτε θα πιούνε πολύ είτε, είτε θα καπνίσουν κλπ. Ορισμένα όμως κυριολεκτικά δε βάζουν όρια στον εαυτό τους σε σημείο να πίνουν πάρα πολύ και να μεθάνε. Είναι αυτά τα 5 ζώδια που μας μένουν αξέχαστα όταν βγαίνουμε για ποτό.

 

Λέων

Είναι τόσο περήφανος που για να κάνει επίδειξη της αντοχής του στο αλκοόλ θα πιει παραπάνω από όσο πρέπει και όσο αντέχει. Επειδή ακριβώς θέλει να έχει όλα τα φώτα πάνω του και την προσοχή όλων, κάνει μεθάει ακραία. Συνήθως όταν μεθάει πειράζει τους πάντες και γελάει ακατάπαυστα. Μπορεί επίσης να πει λόγια που δεν εννοεί.

 

Ιχθείς

Πίνουν να ξεχάσουν. Περνάνε τη φάση τη δική τους που πέφτουν ψυχολογικά ενώ ταυτόχρονα θεωρούν ότι μόνο έτσι ξεπερνιούνται όλα. Οι Ιχθείς δεν καταλαβαίνουν καθόλου από όρια. Όρια στο κλάμα. Όρια στα νεύρα που τα κρατάνε μέσα τους. Όρια στο μεθύσι. Όταν πιούνε πολύ συνήθως κλαίνε και ζητάνε συγγνώμη από όλους χωρίς λόγο και αιτία.

 

Κριός

Θα πιει όταν θέλει να ξεχαστεί από τη δουλειά και τη συνεχή πίεση. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που συσσωρεύει τα άγχη και την πίεση και ξεσπά σε τέτοιου είδους τρόπους. Θα είναι αυτός επίσης που θα πιει αλκοόλ και σπίτι μόνος του. Όταν πίνει σε σημείο να μεθύσει αλλάζει εντελώς σαν άνθρωπος. Γίνεται πιο κοινωνικός, φαίνεται  χαλαρός και ήρεμος ενώ παράλληλα γελάει συνέχεια.

 

Αιγόκερως

Κάνει το εξής λάθος. Ξοδεύει πολλά λεφτά, για πολύ αλκόολ και ξανά τα ίδια. Ο Αιγόκερως δε νοείται να διασκεδάσει χωρίς αλκοόλ. Εν τω μεταξύ όταν πίνει περνάει ένα στάδιο στο οποίο δε μιλάει σε κανέναν. Αυτό κρατάει λίγο γιατί μετά αλλάζει εντελώς συμπεριφορά. Φλερτάρει ασύστολα και χωρίς τέλος . Επίσης τρώει πολλές και μεγάλες ποσότητες σε σημείο να αναγουλιάζει.

 

Τοξότης

Ενώ μπορεί να περάσει καλά όπως και να είναι, πάντα θέλει να κάνει ό,τι του κατέβει. Μπορεί κανείς να μην πίνει και εκείνος να πίνει μόνο και μόνο για να περάσει καλά μόνος του. Αυτό το ζώδιο όταν μεθάει συνεχίζει και πίνει. Το πρόβλημα είναι ότι περνάει ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων, από κλάμα και νεύρα, σε αρμονία και γαλήνη. Πρέπει πάντα κάποιος να τον προσέχει.

Γράψτε το σχόλιο σας