Καταδικάζει η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο της διευθύντριας του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Γαλατσίου.

Σε δηλώσεις της, η κ. Νικολάου τονίζει ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη για την οποία κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες, και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι δράστες θα οδηγηθούν σύντομα στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής σημειώνει ότι : «ο εμπρησμός στο αυτοκίνητο της διευθύντριας του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού είναι μία εγκληματική πράξη για την οποία ήδη κινούνται άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Είμαι βέβαιη ότι οι Αστυνομικές και οι Δικαστικές αρχές θα επιληφθούν με επιτυχία του εν λόγω περιστατικού και σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Περιστατικά ωμής βίας και τρομοκρατίας σε βάρος οποιουδήποτε πολίτη της χώρας είναι κατακριτέα και καταδικαστέα».

«Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής επιτελεί ένα κρίσιμο έργο και δίνει καθημερινό αγώνα για την εύρυθμη λειτουργία των Καταστημάτων Κράτησης, καθώς και για την αναβάθμιση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας», επισημαίνει η κυρία Νικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας