Σε μία ακόμα έκπληξη προχώρησε ο Κεστούτις Κεμζούρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Λιθουανός τεχνικός αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αφήσει με ένα γκαρντ λιγότερο την περιφέρειά του, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Γουίλι Ριντ!
Ο Κεμζούρα άφησε εκτός τον Κέβιν Πάντερ για το ματς του ΟΑΚΑ, κρατώντας έτσι στην 12άδα τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος την Πέμπτη έβγαλε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού, έχει πάρει το… πράσινο φως από το ιατρικό τιμ της ομάδας του, όμως δεν είναι και στο 100% της φυσικής του κατάστασης.
Εκτός έμεινε λοιπόν στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος θα δει με… φόρμα το ματς με τον Παναθηναϊκό, στην άκρη του πάγκου των Ερυθρόλευκων.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.