Θεσσαλονίκη : Σε 60χρονη η σορός που ανασύρθηκε από τον Θερμαϊκό
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα
Σε 60χρονη Ελληνίδα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε τα ξημερώματα στον Θερμαϊκό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Λιμενικό Σώμα.
Η ανακοίνωση ανέφερε: «Αναγνωρίστηκε η σορός γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων, που βρέθηκε πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή της παλαιάς παραλίας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ημεδαπή, ηλικίας 60 ετών».
Σύμφωνα με το thestival γύρω στις 04:30 αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εντόπισαν το σώμα μιας γυναίκας να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού, στην παλιά παραλία της πόλης.
Στο σημείο κλήθηκε το Λιμενικό το οποίο και ανέσυρε τη γυναίκα, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
- Αντζελίνα Τζολί εναντίον Μπραντ Πιτ σημειώσατε 1 – Δικαστικό μπλόκο στον λυσσαλέο πόλεμο των ροζέ
- Από την πανούκλα μέχρι τον Χανταϊό: Οι πλωτές καραντίνες και η μακρά ιστορία των κρίσεων στη θάλασσα
- Ατρόμητος-Παναιτωλικός 1-2: Αύξησαν τη διαφορά οι Αγρινιώτες (+6) και νιώθουν ασφάλεια
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442