Στη διάσωση και περισυλλογή 43 προσφύγων, σε ένα περιστατικό έρευνας και διάσωσης που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στη θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης, προχώρησε το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή.
Επίσης, το ίδιο διάστημα 85 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν από λέμβους σε δύο περιστατικά που σημειώθηκαν στα νησιά Λέσβος και Χίος.
Στο μεταξύ, στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό «Νήσος Σάμος» μεταφέροντας 79 πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη και 11 από τη Χίο.
Στις 08:05 στο λιμάνι του Πειραιά με το οχηματαγωγό πλοίο blue star 1 φθάνουν άλλοι 16 μετανάστες από την Κω και 19 από τη Λέρο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.